Cugetari

Politica

>Politica= o formatiune complexa, gen tumoare canceroasa, care se extinde pe baza de pupincurism si afecteaza tara in care activeaza. Daca nu este iradiata si extirpata, aduce moarea poporului. Din nefericire poate recidiva asa ca este necesar continuarea tratamentului agresiv… cu citostatice sau cu supozitoare”tepele lui Vlad Tepes”.
Altii cred ca politica este o curva. O sa va intrebati a cui este? Este a celor care au banii, care invart economia mondiala, regionala si chiar interna… fiindca de asta e curva ca presteaza servicii la mai multi.
In schimbul a ce ofera servicii? Poi pentru plata campaniilor, partea ce mai subtire si de fatada ca bani de campanie ii fura miseleste de la parintii care o cresc(poporul caruia face parte), isi face conturi impresionante la banci din strainatate, isi construieste dita mai conacurile.
Va intrebati la ce ajuta totusi ea? La raspandirea bolilor gen criza economica, o importanta boala economica.

24 thoughts on “Politica

  1. >Politica e un proces prin care un grup de oameni iau decizii. Pupincurism, Vlad Tepes, curva, fura, miseleste, popor, criza: cuvinte populiste. Candidezi pentru vreo functie? Scuza-ma, consatene, dar de ce te arunci la struguri acri?

  2. >in fiecare zi candidez la functia de cetatean multumit, dar nu reusesc sa castig alegerile

  3. >Aici m-ai prins! Ideea era ca nu politica e de vina pentru starea de cetatean nemultumit pe care, nu ma intelege gresit, o impartasesc cu tine zilnic.

  4. >Vasile, are dreptate cerbulvechi. Lasa-i incolo si vezi-ti de invatat, fii baiat cuminte, ca te vede mosu' !!!

  5. >@Cerbulvhechi: ma bucur nu ca esti in aceeasi stare cu mine ci ca ma intelegi:)
    @Zina: de ce zici asta?

  6. >Politica pentru mine este buna sa ma sterg cu ea la c*r. Cel putin asa am ajuns sa cred acum despre ea. Numai sa nu ma traga ea pe mine in teapa.

  7. >Politica are diferite definiții, uneori e bună uneori e rea. Eu cred că s-a cam degradat a ajuns dintr-o simplă curvă o mizerie fără soluție.
    Te rog frumos ceva așa ca de la blogger la blogger caută te rog prin blospot și vezi unde găsești o chestie cu abonarea la comentarii, ar fi foarte ușor să urmăresc ce postează lumea și dacă există răspunsuri la ce postez eu. Probabil obervi că n-am mai zis nimic de modalitatea de a comenta 😀

  8. >mai, deci daca va e dor de-o tzeapa haidetzi la mine pe blog. iau de la toata lumea. sunt cel mai genital!

  9. >politica e stiinta care da oamenilor impresia ca politicienii fac ce fac pentru oameni in fond ei facand tot ce fac pentru a primi voturile oamenilor

  10. >Politician = baiat destept cu afaceri prospere care cumva, reuseste sa aiba profituri de peste 90%. Cum reuseste asta ? Nimeni nu stie …

  11. >@Vasile – Observ de la o vreme ca ai indesit publicarile pe blog si mi-e teama sa nu dauneze frumoaselor teluri pe care tu insuti le-ai expus nu demult…De asta am spus asa si te rog sa nu te superi ca am spus.

  12. >Politica e un subiect care m-a facut intotdeauna sa stramb din nas… desi ma alatur la candidatura pentru functia de cetatean multumit. 🙂

  13. >@Baba Tudor: ce sa zic in primul rand as avea bunul simt sa verific daca blogul caruia ii faci tu propunerea de a folosi linkul tau de referer nu este deja in acea campanie si porma poate as posta, dar eu nu fac spam pe alte bloguri din bun simt.
    Ps- eu deja sunt in blog money si asta e linkul meu:http://aff.blogmoney.com?aid=1766&acid=128 poate ii faci un pic de publicitate cine stie!
    Si ca sa ma superi si mai mult nici nu ai bagat si tu macar asa putin articolul asta in seama…

  14. >"Altii cred ca politica este o curva." Ahaha… câtă dreptate !

    Interesant postul.

  15. >Ar fi de spus peste 1 milion de vorde pe tema asta, ma limitez doar la o expresie:
    Politica, greu fara ea dar si mai greu cu ea.

  16. >Imi place perceptia ta asupra politicii =)), e chiar foarte relevanta avand in vedere ce se intampla in Romania :))

  17. >Pe mine mereu m-a plictisit politica. Acum, ca m-am facut fata mare, nu numa` ca ma plictiseste, da` imi provoaca si scarba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.