Sustine pato.ro!

24.03.2018 data la care am renuntat la bannerele destinate reclamelor asociate paginii principale, implicit și celor din conținut a articolelor.

Această schimbare fiind făcută, pentru a continua activitatea pe acest blog va fi necesară susținerea dumneavoastră!

Trebuie să explic de ce este necesară susținerea financiară, pe care o puteți oferi acestui proiect.
Nu reprezint un caz social, nu am probleme cu banii (mai mult decât un cetățean obișnuit), nu sufăr de vreo boală incurabilă, astfel că nu doresc să vă gândiți/imaginați că ajutați o persoană nevoiașă.

NU DONATI!
Aveți posibilitatea să susțineți un proiect online cu o poziție în lumea online încă din anul 2010, prin care au fost realizate și publicate aproximativ 1600 de articole, la această dată. Poate dacă ați ajuns pe acest blog, ați citit munca depusa de-a lungul celor 8 ani de când încerc să fiu activ și să aduc conținut de calitate în online-ul românesc (uneori reușesc, alteori nu). De asemenea puteți susține evenimente, care până în acest moment au fost realizate direct din buzunarul meu sau prin intermediul bugetului acumulat din publicitatea pe blog, precum concursuri de creație (Ex:Pana del Pato, Rezultate, Castigatori), articole cu plus valoare și chiar lucrări caritabile (care nu au fost date publicității). Pe viitor mă gândesc chiar și la o serie de articole/lucrări științifice dar aici depinde foarte mult cum prinde această idee în rândul cititorilor blogului. Firește prin acest principiu voi putea, deși nu mă bazez pe asta, să am mai mult timp pentru a scrie, a călători, a cerceta și a investi în tehnica necesara creării de conținut valoros pentru blog. Pentru a menține blogul “online” există o serie de costuri lunare și anuale, care însumate reprezintă o suma considerabilă.

Acestea fiind spuse, iată posibilitățile prin care puteți susține proiectul online pato.ro:

Puteti susține direct prin sistemul PayPal

Este un sistem simplu, securizat și garantat de PayPal.com, trebuie să aveți un cont de paypal și dorința de a susține financiar în mod direct acest proiect. Accesați linkul setați suma cu care vreți să susțineți pato.ro, apoi pentru autentificarea/confirmarea plății trebuie să vă logați, în contul dumneavoastră PayPal, urmând pașii ceruți automat.

Puteți sustine indirect prin:

Sistemul afiliat Booking.com

Booking.com


Este foarte simplu, generos și nu vă afectează suplimentar buzunarul, fiindcă funcționează ca un sistem afiliat. Efectiv primesc un procent din valoarea sejurului realizat de dumneavoastră pe booking.com, prin intermediul bannerului de mai jos. Nu sunteți taxati suplimentar, iar prin bucuria și starea de bine a calatoriei efectuate, susțineți într-un procent rezonabil activitatea pato.ro!

Booking.com

Sistemul afiliat Profitshare
Este foarte simplu si nu va afectează suplimentar bugetul personal fiindcă funcționează ca un sistem afiliat. Efectiv voi primi un procent din valoarea cumpărăturilor realizate de dumneavoastră prin intermediul bannerului de mai jos, pe diversele site-uri partenere ProfitShare(Ex. Emag.ro). Nu sunteți taxați suplimentar, iar prin bucuria și starea de bine a bunurilor sau serviciilor achiziționate, susțineți într-o măsură și activitatea pato.ro!