Sustine pato.ro!

24.03.2018 data la care am renuntat la bannerele destinate reclamelor asociate paginii principale, implicit articolelor cu continut.

Aceasta schimbare fiind facuta pentru a continua activitatea pe acest blog va fi necesara sustinerea dumneavoastra!

Trebuie sa explic de ce este necesara sustinerea financiara, pe care o puteti oferi acestui proiect.
Nu reprezint un caz social, nu am probleme cu banii (mai mult decat un cetatean obisnuit), nu sufar de vreo boala incurabila, astfel ca nu doresc sa va ganditi/imaginati ca ajutati o persoana nevoiasa.

NU DONATI!
Aveti posibilitatea sa sustineti un proiect online cu o pozitie in lumea online inca din anul 2010, prin care au fost realizate si publicate aproximativ 1600 de articole, la aceasta data. Poate daca ati ajuns pe acest blog, ati citit munca depusa de-a lungul celor 8 ani de cand incerc sa fiu activ si sa aduc continut de calitate in online-ul romanesc (uneori reusesc, alteori nu). De asemenea puteti sustine evenimente, care pana in acest moment au fost realizate direct din buzunarul meu sau prin intermediul bugetului acumulat din publicitatea pe blog, precum concursuri de creatie (Ex:Pana del Pato, Rezultate, Castigatori), articole cu plus valoare si chiar lucrari caritabile (care nu au fost date publicitatii). Pe viitor ma gandesc chiar si la o serie de articole/lucrari stiintifice dar aici depinde foarte mult cumprinde aceasta idee in randul cititorilor blogului. Fireste prin acest principiu voi putea, desi nu ma bazez pe asta, sa am mai mult timp pentru a scrie, a calatori, a cerceta si a investi in tehnica necesara crearii de continut valoros pentru blog. Pentru a mentine blogul “online” exista o serie de costuri lunare si anuale, care insumate rezulta o suma considerabila.

Acestea fiind spuse iata posibilitatile prin care puteti sustine proiectul online pato.ro:

Puteti sustine direct prin sistemul PayPal

Este un sistem simplu, securizat si garantat de PayPal.com, trebuie sa aveti un cont de paypal si dorinta de a sustine financiar in mod direct acest proiect. Accesati linkul setati suma cu care vreti sa sustineti pato.ro, apoi pentru autentificarea/confirmarea platii trebuie sa va logati, in contul dumneavoastra PayPal, urmand pasii ceruti automat.

Puteti sustine indirect prin:

Sistemul afiliat Booking.comBooking.com


Este foarte simplu, generos si nu va afecteaza suplimentar buzunarul fiindca functioneaza ca un sistem afiliat. Efectiv primesc un procent din valoarea sejurului realizat de dumneavoastra pe booking.com, prin intermediul bannerului de mai jos. Nu sunteti taxati suplimentar, iar prin bucuria si starea de bine a calatoriei efectuate, sustineti intr-un procent rezonabil activitatea pato.ro!Booking.com

Sistemul afiliat Profitshare
Este foarte simplu si nu va afecteaza suplimentar bugetul personal fiindca functioneaza ca un sistem afiliat. Efectiv voi primi un procent din valoarea cumparaturilor realizate de dumneavoastra prin intermediul bannerului de mai jos, pe diversele site-uri partenere ProfitShare(Ex. Emag.ro). Nu sunteti taxati suplimentar, iar prin bucuria si starea de bine a bunurilor sau serviciilor achizitionate, sustineti intr-o masura si activitatea pato.ro!