Viata

2023 Litoralul romanesc – Mamaia

Doar ce ne-am întors de la mare, unde am petrecut o săptămână, împreună cu familia.

Am fost cazați în Mamaia Nord, la un ansamblu nou de apartamente. Aproape de hotelul lui Gheorghe Hagi.

Prețul e relativ. Cumva am fost in extrasezon, ultima săptămână din iunie. Depinde de cum vezi lucrurile și mai ales la ce te raportezi. Mi s-a părut scump puțin, dar raportat la celelalte opțiuni și condițiile în care am fost a fost decent.

Nu am fost pe lux și opulență, gen un mixt grobian, neaoș românesc. Șampanie fină, băută în apartament după mâncare gătită la Air frieyer -ul adus de acasă. Ne-a bucurat faptul că aveam un Mega chiar lângă și era și Non-stop.

Vremea a fost blândă, am făcut plajă, am intrat în apa. Apa puțin rece până de acomodai, dar merge.

Mamaia, ca și celelalte stațiuni mai mult goale. Că am dat o fugă într-o zi până în Mangalia. Chiar uimitor de lejer, să nu zic pustiu. Pentru noi a fost super că nu era aglomerație nici la șezlonguri nici la cearșaf în buza mării.

Nu prea erau multe activități, sau cel puțin eu nu le-am identificat.

E prima dată din 2010 când mă întorc în zona Mamaia pentru un sejur la mare. Probabil va mai trece încă pe atâta pentru următorul.

Tagged ,

11 thoughts on “2023 Litoralul romanesc – Mamaia

  1. Pentru mine litoralul nostru este un litoral pe care eu nu l-as mai vizita nici platit daramite sa platesc eu pentru un sejur .

    1. Când ai copii mici ai sa vezi că te orientezi sa fie cat mai aproape de casa/tara sejurul. Asta a fost una din cele două constrângeri majore pe care le-am avut.

  2. Nu am mai fost de câțiva ani pe litoralul românesc…mi se par prețuri exagerate și condiții nu tocmai ok.

  3. Salutare!! Cred că și la noi au trecut mai bine de 15 ani de când am mers pe litoralul românesc și chiar și atunci a fost așa din scurt. În schimb am avut oportunitatea de a vizita alte litoraluri unde m-am simțit extraordinar.

    Chiar pe la începutul lui septembrie o să merg pe litoralul italian (la Lignano), abia aștept să văd cum o să fie acolo…

  4. Pentru minem cea mai bună opțiune a fost Neptun-ul în ultimii ani. Cu mici escapade în Costinești, Tuzla, 2 mai, Mangalia. Nu am fost în ultimii ani niciodată 2 zile la rând pe aceeași plajă … parcă e mai vie așa vacanța

  5. am fost la eforie, 3 zile si 2 nopti.. urat, nu mi-a placut. anul viitor iau la vecinii bulgari 4 nopti all inclusive si s-ar putea sa ies mai ieftin ca la noi

  6. Noi am avut parte de o vacanta minunata in Mamaia Nord si as recomanda cu drag aceasta destinatie pentru un sejur impreuna cu familia! Cazarea la un ansamblu nou, pretul relativ, conditiile decente si lipsa de aglomeratie iti completeaza perfect sejurul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.