Viata

Women cheating on facebook!

Da fratilor, femeile pe sunt niste trisoare…mai ales pe facebook!

De ce femeile nu folosesc fotografii personale pentru contul de facebook?
Because women cheating on facebook!

Nu o data mi-a fost dat sa gasesc pe facebook, persoane care se dadeau a fi altcineva… care folosea fotografiile unor fotomodele, ale unor actrite, sau chiar ale unor prietene care arata mai bine(Zau?)…adica ce ar avea de castigat acele “doamne”/”domnisoare”?
O data ce realizezi ca ti-ai pierdut timpul cu o “minciuna”, ca si om ma refer( barbat, femeie nu conteaza) normal este sa iesi din “joc”, asa ca nimeni nu are nimic de castigat.
Adica ok nu ai “curajul” sau nu vrei sa publici fotografii cu tine, dar de ce ai folosi fotografiile altcuiva? De ce sa minti?
Nu e mai simplu sa nu pui nici o fotografie, daca esti paranoia?

Tagged

12 thoughts on “Women cheating on facebook!

  1. Eu prefer sa pun doar poze cu mine, ca pana la urma nu prea am nimic de ascuns. Cat despre femeile “inselatoare”, shit happens 😀

    1. si totusi care e scopul ca este un timp pierdut de ambele parti… fireste viata ne rezerva bucurii si “shit days”

  2. Mie nu prea imi place sa fiu pozat:)), am scos azi poza de profil pentru ca m-am plictisit de ea, pana o sa imi fac alta raman fara.

    1. :)) doar o fotografie ai cu tine :)? Pai apeleaza la colegile piti din clasa, intra intr-o sedinta foto in baie :)) ca se poarta!

      1. Iti dai seama ca am mai multe:)),dar nu imi plac cum sunt,asa ca prefer omuletu:)) iar de pitipoance sunt satul.

  3. Am observat si eu fenomentul la vreo doi-trei cunoscuti (si baietii mai fac asta). Nu stiu care o fi faza, sincer. Adica, e ok sa iti pui poze cu fotomodele sau cine stie ce imagini, dar nu sa sustii ca ai fi tu persoana respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.