Viata

Vreme de tricou

Sunt uimit de temperaturile ridicate care preced probabil o iarna geroasa, dar asta va ramane de stabilit abia dupa vreo 3 luni cand marimea turturilor ne va speria sa circulam pe trotuare.

Este atat de cald afara, incat vad o gramada de tineri in tricouri pe strada, pe bulevard ori in parc. E destul de ciudat fiindca e ultima parte a lunilor de toamna, si deja ar fi trebuit ca frigul sa isi faca simtita prezenta, se pare ca totusi se mai lasa asteptat si ne da o oportunitate de a mai iesi din cutiile de chibrituri in natura.
Sfatul meu este sa profitati fiindca veti avea timp destul sa va inghesuiti pe blogul asta in curand, traficul a inceput simtitor sa creasca…ceea ce inseamna ca deja v-ati aranjat culcusul calduros si ati facut primele teste despre cum va ve-ti petrece iarna, in fata blogului meu.

Eu va astept cu caldura oricand pe blog, dar ma gandesc si la binele vostru asa ca va rog sa nu uitati de concurs si de invitatia de a iesi afara…

Tagged , ,

10 thoughts on “Vreme de tricou

  1. ne v-a speria sa circulam”, „fiindca ve-ti avea timp”… și uite așa se ia bacul la română, vorba cuiva.

  2. Si eu observ acest aspect, chiar si eu m-am schimbat la maneca scurta:-) , si cand ma gandesc ca peste cateva saptamani vine Mos Nicolae nu imi vine sa cred..

    1. Chiar asa ce repede trece timpul, since m-as bucura nitel sa vina frigul sa va bage in casa…sa-mi cititi blogul mai cu drag :)), ca sa nu mai zica Nice a nu-mi pasa de cititori, eu le doresc numai bine :D.

      1. Stii cat te invidiez ca esti nascut iarna:-) , anotimpul meu preferattttt!!! Si eu imi doresc sa vina gerul, ninsoarea sa mai omoare microbii! Noi, cititorii tai iti citim cu drag postarile indiferent de anotimp:-)

    1. Trebuie sa existe un echilibru, asa ca sunt increzator ca va fi frig naprasnic iarna asta…care vor compensa temperaturile astea ridicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.