Viata

Visul unei nopti de vara

Articolul este despre ce faci, cum faci, ce ai si mai ales ce iti doresti.

Se face ca am termina facultatea prin vara, mi-am implinit visul, ajungand inginer si nu orice inginer unul cu job in domeniu. De vis!

Suntem tineri si ne place sa calatorim, m-am plimbat ceva in facultate nu zic. Dar stiti voi, cand nu prea dispuneai de finante te gandeai la vremea cand o sa ai un salariu, venituri frumusele, constante. Ei bine vremea lor a venit, sa zicem ca banii ar exista desi nu-i o avere, a aparut o problema neprevazuta in plan la acel moment.
Timpul!

Timpul este un dusman redutabil, al vietii in general. Timpul, nu-mi mai permite sa calatoresc, programul fiind unul foarte strict, zilele de concediu nu se mai compara cu lungile vacante din studentie, de zilele libere din timpul saptamanii, cand puteam sa leg o vineri sau/si o zi de luni la un weekend prelungit.

Dupa cum vad lucrurile nu preconizez ca o sa ma plimb prea des anul acesta! Mai este si factorul energie, care sper sa revina la parametri nominali de functionare o data cu venirea primaverii .

2 thoughts on “Visul unei nopti de vara

  1. Eu am de gând să fac și anul ăsta multe plimbări. Te țin la curent, ne sincronizăm într-un weekend și ne vedem undeva la mijloc 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *