Viata

Vise, impliniri, sperante…viata

Mai inainte m-am gandit rapid la o chestie sa pun pe facebook la status si mi-a venit nu din minte ci din inima cred, fiindca a fost ceva intuitiv, a venit instantaneu: “vise, impliniri, sperante…viata”.

Cam asta inseamna viata, un amalgam complex mai mult sau mai putin aleator si bazat pe hazard a unor “vise, impliniri si sperante”.
Ce ar fi viata fara vise?
Ce ar fi viata fara impliniri?
Ce ar fi viata fara sperante?
Nu cred ca s-ar mai putea numi viata!

De ce am inceput asa?
Fiindca avem sansa sa implinim dorinte… fiindca oamenii inca mai au speranta si viseaza.

Poti si tu sa faci niste copii sa zambeasca si sa traiasca spiritul sarbatorilor.

ShoeBox este un proiect care doreste sa aduca o sclipire in ochii celor mici, care n-au avut o sansa mai buna.
Din acest an ShoeBox actioneaza si in Galati!
Ideea principala este ca niste copii din familii cu o situatie modesta, vor primi niste cutii frumos decorate, care vor contine dulciuri(neperisabile), rechizite, hainute, obiecte de igiena s.a.

Voi dona si eu cu ce pot, deja am vorbit cu Radu Clapa, veti vedea pe blog probabil.

Tagged , , ,

7 thoughts on “Vise, impliniri, sperante…viata

 1. Aici organizam anual o intrunire in care fiecare este invitat sa participe si sa ofere un mic sprijin unei case de copii. Bani, alimente, obiecte, orice este binevenit.

 2. Frumos gestul tau, Pato, cand vine vorba de a-ti ajuta semenii, esti mereu primul. Pentru niste copii necajiti inseamna enorm un cadou de sarbatori.

  1. Ei, dar nu fac prea mult…articolul asta de promovare a campaniei, poate ajunge la mai multi oameni. Si am sa donez si eu dulciuri de cati banuti imi permit.

  1. Frumos gest! Felicitari!
   Sunt copii care chiar nu au cu ce sa se bucure de sarbatori :(, din pacate… si nu-s cazuri izolate.

 3. Frumos Pato din partea ta ca promovezi campania prin acest articol :), stau si ma gandesc ca sunt oameni mult mai necajiti ca noi si uneori noi suntem nemultumiti de ceea ce avem pe cand altii tanjesc dupa asa ceva. Azi de exemplu in timp ce mergeam la sat cu autostopul soferul a oprit sa mai ia un om acesta i-a spus de la inceput ca nu are bani sa ii plateasca si pana la urma soferul l-a luat spunandu-i ca nu ii trebuie bani daca ai fi vazut fericirea pe chipul acelui om care sa urcat cu grija in masina nu cumva sa faca mizerie.
  Tin minte ca acum doua saptamani niste copii de etnie rroma au venit la mine sa vada ce fac (eu eram jos in fata blocului curatam niste pesti) erau asa de fericiti am zis ca daca ii mai vad o sa le dau lor colectia mea de masinute.

 4. O initiativa foarte frumoasa. Si noi vrem sa facem anul asta o campanie umanitara pentru copii cu dizabilitati

Leave a Reply

Your email address will not be published.