Viata

Vin cu canabis

Nu de mult am încercat pentru prima dată vinul din mure, culmea produs aici în Galați pe plan local. A fost interesant, fiind destul de bun. Vinul din mure este tot vin!

Astăzi mi-a sărit în ochi ceva verde, verde ca “iarba”, știți voi versurile:”iarba verde de acasă să te rătăcești prin lume munte lasă”.

Imaginea este preluată de pe eMag Market, vinul din imagine fiind comercializat de un colaborator.

N-ar sta rău un astfel de vin pe masă, de Dragobete’s Day. Valentine’s nu ținem!

Ar fi interesant să încerc un vin cu aromă de *cannabis*. Am observat că se face mult lobby în România, pentru cannabis. Săptămâna trecută am văzut și pe bursa din New York o companie farmaceutică axată pe această plantă “taboo”. GWPH este codul de pe bursă, GW Pharmaceuticals plc. Poate chiar o să investesc în ea, pare de viitor.

Revenind la vin puteți comanda vinul cu aromă/infuzie canabis legal în România! Sunt curios dacă o să mai găsesc pe stoc, până îmi fac curaj să comand!

Vinul este un Sauvignon Blanc, ușor dulceag cu o infuzie 100% legală de canabis! Vine din Spania Theeeeee fu**!

De unde pot cumpăra vin cu infuzie de canabis?

Puteți comanda online chiar din eMag Market!

Tagged

12 thoughts on “Vin cu canabis

 1. Am baut bere Canabia adusa de pe nu stiu unde … dar nu pot zice ca era mai mult decat bere … sau n’am baut eu destul?! :))

   1. Cu siguranta ca e mai mult la misto … de gust … nu am observat sa aiba vreunul fata de ala clasic de bere, culoarea ce e drept era ceva ce dadea inspre un usor verzui. 😀

 2. Am testat bauturi cu CBD si sunt… mediocre. Mai mult de marketing. Am avut pana si o sticla de tarie cu o frunza de cannabis, dar la fel, era doar o tarie.

  Prin Praga erau vitrinele magazinelor pline cu dulciuri, bauturi si ce or mai fi fost cu ambalaje frumos colorate, dar erau cu CBD, ulei de cannabis si nu contin THC.

    1. Nu am avut am putut vizita Amsterdam mai mult decât aeroportul de unde am și luat trenul către Rotterdam. Așa a fost situația.

 3. Demult de tot pe timoul bunicilor nostrii se faceau tot felul de prajituri si fierturi de canepa de sarbatori, ex. Craciunul. Si nu era ileagal, si niciunul nu a tampit/devenit dependent. Alcoolul face mult mai multe victime, dar are in spate o structura mafiota mult mai elaborata.
  Asa ca canepa ramane in continuare o planta ilegala.

  Poimaine o sa vedem ca nu avem voie sa consumam ceai de tei, pe motiv ca e ilegal si ne adoarme.

  Istoric vorbind, pe la inceputiul secolului trecut in America alcoolul nu era legal. Acum?

  1. Ai dreptate 🙂 în tot ce spui, am auzit si eu de la bunici. Unde mai pui că nu foloseau cânepă pentru sugestie sa zic așa…maxim un ceai pentru nu știu ce afecțiune. Dar făceau sfori, chiar și haine pe la țară înainte de 1950

Leave a Reply

Your email address will not be published.