Viata

Viata este cruda

Si aici nu ma refer la o iubire neimpartasita, la faptul ca nu-mi permit sa merg in vacante in cele mai exotice destinatii ci la faptul ca cei mai putin norocosi din noi sunt loviti in plin de realitate.

Cel mai de pret lucru, pe langa sau complemetar cu iubirea dar care lupta clar pentru prima pozitie este sanatatea…dragostea da un sens vietii, iar sanatatea as putea zice ca este insasi viata, una blanda!

Prin acest articol fac/particip la o campanie pentru suflet al meu fireste, iar in al doilea rand al celui pe care sper sa-l ajut prin aceste mici si scurte randuri:

El se numeste Asimine Andrei, este din Husi, Jud.Vaslui, Romania, in varsta de 30 ani despre povestea s-a am aflat de la scumpa Rox Anne:

In urma diagnosticarii in anul 2010 cu Melanom Malign si ca urmare a evolutiei acestei afectiuni, in luna iunie 2011 a fost declarat inapt pentru serviciu, cu drept la pensie de invaliditate gradul II, avand un venit lunar (pensie) de 500 lei.
Dupa interventia chirurgicala din 2010, in anul 2012 boala evolueaza prin aparitia unei formatiuni tumorale in zona scapulara si supraclaviculara stanga.
In 2013 a fost internat la Institutul Oncologic Fundeni din Bucuresti. Medicul oncolog curant i-a recomandat ca singurele tratamente pentru tratarea acestei afectiuni sunt medicamentele Zelboraf si Ipilimumab.
In vederea folosirii tratamentului cu Zelboraf a solicitat analiza privind detectia mutatiei activatoare V600E a Genei BRAF.Rezultatul analizei a aratat ca in Gena BRAF s-a detectat mutatia activatoare p.V600E, ajungandu-se la concluzia ca este cela mai bun tratament in afectiunea de care sufera.
Luand legatura cu clinica cu care firma importatoare a acestui medicament are contract, a fost informat ca tratamentul medicamentos costa 32.000 lei/luna (aprox. 7200 euro/luna).

Mama lui Andrei a fost diagnosticata in 2011 cu o forma grava de cancer si in sase luni a pierdut lupta cu cumplita boala.

ANDREI MAI ARE O SANSA ! PUTEM SA IL AJUTAM !

Cont LEI : RO85RZBR0000060016229873
Cont EUR : RO39RZBR0000060015903811, cod swift : RZBRROBU
Titular cont : RIPANU OANA-ROXANA

Sper prin implicarea societatii in care traim, sa ii putem oferi o sansa la o viata mai blanda!

Tagged

12 thoughts on “Viata este cruda

  1. cum sa nu, dar in momente delicate ca asta nu ma gandesc decat la ce ti-am spus eu tie pe facebook in privat.

 1. Ma intristez enorm cand aud de astfel de cazuri, si sunt din ce in ce mai multe…toti sunt condamnati sa isi astepte moartea in acest sistem deficitar in care medicamentele lunare costa de sute de ori mai mult decat amaratul lor de ajutor financiar. Dumnezeu sa vegheze asupra sanatatii sale, si punand mana de la mana sa putem contribui la un caz umanitar. Recomand celor care o fac sa ramana in anonimat, se spune ca cea mai buna pomana este cea pe care si-o face omul cu mana lui si pe care nu o face publica pt a primi laude si aprecieri..

  1. Crede-ma ca ziua mea a inceput mult mai tragic de atat, am citit pe facebook ca o tanara de 26 de ani, bloggerita a trecut in lumea celor drepti…nu o citeam insa cand aud varste din astea la inceput de drum ma cutremur 🙁

   1. Groaznic, terbil, dumnezeu sa o odihneasca in pace. Cunosc pe cineva care si-au pierdut copilul bolnav de leucemie la 6 anisori…nici nu pot sa ma pun in locul parintilor…In vara asta am participat la inmormantarea unui copil de 9 ani care a murit din alta cauza, dar a fost ceva tragic, pe mine m-a marcat…cancerul e boala secolului

 2. Asta-i Romania, omule. Te mai intreb : mai esti mandru ca esti roman ? Ca traiesti intr-o societate infecta, in care “scapa cine poate” ? In care toti fura si…atat ?!

  1. Daca ai o boala incurabila, nici toti banii din lume nu te ajuta foarte mult…fireste traiesti mai decent, decat in romania, unde trebuie sa induri chinuri inimaginabile probabil :(.

   1. Ma prietene, nu-stiu tu, dar eu cunosc destule astfel de cazuri. Inclusiv al meu, desi nu o fi cel mai grav.. Insa urasc faptul ca, sunt nevoit sa nu imi pot indeplini visele fiindca nu m-am nascut bogat. Iar altii, dupa cum se vede, nu pot beneficia de sanatate la standarde de mileniu 3, fiindca sistemul nostru e defect

    1. pai zilele astea am auzit ca au folosit produse farmaceutice contrafacute… erau defapt apa cu zahar, am impresia ca pentru cei cu probleme de ficat 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.