Viata

V-am spus eu?

>Nu imi place sa zic dar “V-am zis eu!”, stiu ca nu suna bine, dar am avut dreptate.
Cei mai cei, dintre cei, cei, au prezis ca pe data de 11-11-2010  va incepe cel de-al treilea razboi mondial bine inteles eu am combatut aceasta teorie printr-o viziune de a mea si normal am avut si dreptate… A inceput undeva un conflict si eu nu am aflat de el? Eu unul nu am auzit. Chiar daca nu prea sunt informat, daca se intampla ceva cu adevarat grav aveam sa aud pe strada sau mai stiu eu unde. Cert este ca o parte din   articolul  “Sunt satul” s-a adeverit, asa ca este cert acum ca sunt mai bun ca Nostradamus, individ care trebuie uitat!
Cred ca imi deschid cabinet de predictii(matematice) unde credulii sa vina la mine si sa ma imbogateasca, o sa dau si chitanta sa fie multumit domnul BobOC. Asa voi face export cu predictii de ale mele si voi aduce bani in Romania putand sa scot tara asta  epuizata din criza asta de indolenta, lene, ignoranta, pesimism, prostie, cretinism. Ma veti intreba poate de ce nu o scot din criza financiara, poi ideea este ca noi suntem un neam crizat, iar criza economica este doar o conscinta nu o cauza, cauzele adevarate sunt cele amintite in enuntul precedent.

9 thoughts on “V-am spus eu?

  1. >Bucur: te rog sa respecti pe oricine pe blogul meu( este singura regula, in caz ca n-ai citit te rog sa vizitezi pagina cu norme)
    Florin: da am jucat si eu pe Xbox…am ucis sosia lui Fidel Castro. Cica este o disputa pe tema asta dar de la un joc la un razboi mondial e cale foarte lunga.

  2. >@Florin: dar nu imposibila… multe conflicte s-au iscat din pretexte de cacat.

  3. Pingback: Trecutul ma urmareste… | Alexandru Bratu Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.