Viata

Un sfat pentru tara noastra

>Eu m-am gandit sa facem o campanie, noi bloggeri, deoarece cred ca mai nou bloggosfera este intr-un fel vocea poporului, prin care sa promovam idei care sa poate ajunge la cei de sus.
Ce va propun eu, este sa incercam sa adunam cat mai multe idei (viabile) prin care tara noastra sa aduca bani in visteria statului. Cand zic ca tara noastra sa aduca bani, nu ma gandesc sa aduca bani din nou de la poporul roman care si asa este chinuit cu o gramada de taxe, impozite si probleme. Eu consider ca ne aflam in situatia asta fiindca noi nu castigam bani din export (corelat cu procentul importurilor pe care le face Romania).
Eu ii propun astazi Ministrului Turismului doamna Elena Udrea(Cocos)  o idee prin care ar putea aduce foarte multi bani in visteria statului.
Ideea mea se adreseaza oamenilor excentrici si putred de bogati care vor sa incerce mereu lucruri noi, fiindca avand atatia bani si prea putine griji se plictisesc in viata lor monotona, ma gandesc ca ar da o suma considerabila de bani pentru a putea avea oportunitatea “sa se dea” cu super masinile lor prin tunelurile de sub Casa Poporului. Eu sunt sigur ca ar fi tentati sa faca un lucru atat de traznit si original, iar in scurt timp ar putea deveni o moda in randul  celor care au averi considerabile, fiindca zvonurile ca “X” a facut nu stiu ce, iesit din comun nu raman fara ecou. Cladirea fiind inregistrata in cartea recordurilor ca fiind a doua cladire  ca marime dupa Pentagon.

Ideea de afaceri ar consta in punerea la dispozitie a tunelurilor de sub Casa Poporului(Palatul Parlamentului) pentru o zi contra sumei de 100000 de euro.

22 thoughts on “Un sfat pentru tara noastra

 1. >:)) Foarte, foarte, foarte frumos. Sigur Nuti dupa ce se da o tura cu Base o sa amenajeze subsolul si o sa faca doar bine pentru populatie. Tu inca mai crezi ca astia vor sa faca ceva si sa asculte pe cineva? Nici nu e nevoie sa le dam idei pentru a relansa economia, doar sa plece de acolo si sa nu mai fure si se vor rezolva toate treburile. Apropo Nuti are 4 miliarde de euro buget la dispozitie crezi ca turismul si sportul au nevoie de atatia bani, la ce turism si sport exista?

 2. >Of ce naiv esti 🙂 Pana nu s-or trei iar niste agenturi straine nu scapam.
  Nici macar prin munca , munca s uar munca nu mai avem sanse sa iesim la liman curand. Tu chiar crezi ca ara asta duce lipsa de resurse? Chiar crezi ca in tara asta sunt doar manageri stupizi, idioti si retarzi care nu sunt in stare sa faca o autostrada ieftina si de calitate…si spun autostrada pentru ca infrstructura e primul pas care iesirea din criza…turism oha dac anu ai drumuri, comert zero daca nu ai drumuri si tot asa…Un sfat pentru tine FUGI unde vezi cu ochii daca poti 🙂

 3. >vorba lu GiacomO, tu chiar crezi ca astia vor sa asculte sau sa faca ceva… Solutii sunt cacalau, nu-ti face griji, vointa nu este. Daca i-ar oprii pe aia care fura bani de la stat, sau i-ar impozita pe manelisti, sau ar promova cum trebuie turismul, sau nu ar acorda ajutoare pentru cei care au deja 2 copii, daca ar face toate astea ar putea marii salarile de 50 de ori, dar bineinteles ca nu vor, pentru ca lor le convine cum merg treburile acum.

 4. >O idee desteapta, dar nu cred totusi c-o sa se lipeasca de romani pentru ca cei bogati sunt si zgarciti..
  Ideea mea ar fi: Castelul Bran ar putea fi o atractie turistica care sa atraga multe investitii de peste ocean, daca s-ar ocupa de el si l-ar amenaja mai bine. 😀

 5. >nu stiam c-au fost si-n Romania cei cu Top Gear 😀 Cred ca meseria prezentatorului e meseria de vis a oricarui barbat. :)) Am vazut si eu cateva episoade.. Pretty cool!

 6. >Deci please nu te lua de Nutzi 😉
  Televiziunile maimutelor i-au facut reclama proasta, dar te asigur, am vorbit de 2 ori cu ea si nu e chiar asa de tuta cum cred unii. O duce capul, altfel n-ar mai fi fost acolo unde e acum 😉

 7. >Dar Romania are bani. Recent a fost inaugurata o ditamai autostrada de 10 km, deci bani sunt.

 8. >Vezi sa nu… :))).
  Bogatii excentrici de la noi sunt niste retardati … vai de mama lor !
  Tu chiar crezi ca vreun politican are alt interes in afara de al lui ? (si ma refer la aia cu putere)

 9. >Imi place cum gandesti, sincer. Ideea asta e ceva si daca ar fi si oameni seriosi care sa se ocupe de acest proiect chiar ar iesi ceva din asta. Problema e coruptia, pentru ca banii se vor pierde prin traseul lor in diferite buzunare straine, iar noi, poporul tot o sa fim in esec. Uite, de oameni din astia ca tine are nevoie Romania, sa iasa din criza 😀

 10. >Daca nu s-ar mai fura atat, nu ar mai fi " criza" , totusi iti respect propunerea .

 11. >am ajuns o tara de tot rahatul, in afara suntem cunoscuti ca: hoti, criminali, cersetori si nu mai zic eu ce…

 12. >Off, măi Vasile ! Entuziasmul tău îmi aduce lacrimi în ochi.Aici trebuie măsuri radicale, ideile tale ar fi bune dacă ai trăi prin Germania sau prin Austria. Fă-ţi facultatea şi fă ce a zis Standdowncafe…

 13. >Noi blogarii , blogosfera :)) o sa ne autointitulam mai tarziu , sau chiar si acum 🙂 o putere in stat, a cata ? nu conteaza , conteaza ca o sa fim :))

 14. vad ca video-ul e blocat
  nu e insa neaparat important
  dar ideea, cam utopica ce-i drept, ar putea functiona:) Eu sunt genul ideilor mai.. altfel, asa ca poti conta pe votul meu:)

  1. Da problema cu drepturile de autor…am pus altceva 🙂
   Sa candidez pentru postul de prim ministru :)?

  1. Ministerul Turismului dar vezi… ca nu se mai vor firme de stat, nu se mai doreste ca statul roman sa produca bani, eventual ia ideea un om cu bani o pune in practica le ia banii la seici si da niste firmituri si la stat :)… cam asa sta treaba in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.