Viata

Un dulap, un transpirat

Avem deja câteva luni și nu mai reușeam să gestionăm garderoba micuței, Patolina. Astfel ne-am gândit la soluții, dar în luarea unei decizii a trebuit să luăm în calcul constrângerile pe care la avem.

Una din ele este faptul că locația unde locuim în prezent este, în sine, o soluție provizorie. Adică nu preconizez că vom rămâne mult timp și caratul mobilei mi se pare o corvoadă, plus că nu este fezabilă. Nu văd cum ai putea demonta și pleca cu ele, în viziunea mea nu cred că pot fi demontate și reasamblate.

Așa că pentru hainele fetiței ne-am orientat la ceva relativ micuț și ieftin fiindcă sigur nu vom pleca cu el la pachet.

Am văzut pe internet mai multe soluții și ne-am hotărât pe un model de la Jysk, ținând cont că am mai luat de la ei un pat și un șifonier mare cât un dressing. De care suntem mulțumiți.

Dulap pentru copil

În primul rând m-au speriat review-urile clienților. Dar am zis că noi nu vom pune chestii grele, doar ne va ajuta să gestionăm mai ușor îmbrăcămintea fetei. Fie vorba între noi, cred că dacă le bag în saci are vreo 3.

Am fost băgat două colete în CORSA (atenție unul dintre ele are 34 kg),nu înainte de a achita cei 450 Ron. Ajuns acasă cu ele m-am apucat de asamblat. Totul a decurs ușor și plăcut. Până am ajuns la uși.

M-am chinuit ore sa fixeze ușile și tot sunt strâmbe, una mai sus, una mai jos, etc.

Ca remarci, are multe piese din plastic. Este firav…nu l-aș recomanda pentru haine de adulți. În schimb, pentru scopul nostru și ținând cont de preț…cred că este ok. Pentru utilizarea la care îl întrebuințăm va fi ok, asta dacă reușesc să repoziționez ușile alea șui.

Clar, nu se compară cu produse pe care le-am mai asamblat de la Ikea sau chiar de la Jysk. A fost foarte frustrant cu ușile, încă mă seacă că nu le-am dat de capăt și nu știu ce aș putea să le mai fac. Dacă rezolv aspectul ușilor voi putea spune că sunt mulțumit. Până atunci, este un produs de 2 steluțe…cu ușile corect aliniate ar putea urca la 3. Nu mă aștept să fie fiabil, dar sper să reziste până ne mutăm.

Tagged , ,

2 thoughts on “Un dulap, un transpirat

  1. Meh, m-am lovit si eu de asta, mai degraba taica miu… Totul a fost facut pe comanda, MDF + pal, iar usile ca si la tine, asamblate separat. Mesterul a avut finetea sa faca totul ok, drept, sa se deschida ok, sa fie totul aproape perfect. Dar cu timpul, am observat ca 2 usi deschise se ating un pic. I-am zis lui taica`miu, daca are rabdare sa bibileasca la usa aia. 2 zile mai tarziu a reusit sa le faca sa nu se atinga intre ele. Dar atinge un suspendat acum si sunt mult mai strambe. 😀

    1. mi-am bagat momentan picioarele, pana o veni vorba ta tata pe aici sa ma ajute ca e destul de greu sa ma coordonez cu sotia.

      Later edit (sa zic asa) nu aveam un ciocan in casa, asa ca acum am si un ciocanel de tamplarie…ii dau la finete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.