Viata

In tren cu CFR

Sunt in tren spre Galati. Trenul sta pe loc in camp de pe la 18:00. Lumea joaca fifa, vizioneaza filme…sperante sa ne miscam nu sunt. As vrea sa ne salveze eroii din muntii Apuseni. Nu stiu coordonatele exacte insa suntem pe linia de cale ferata aproape de podul peste Siret, aproape de statia Barbosi. Cred!

Unii oameni au plecat pe jos!

CFR sunt depasiti! Salvati-ne!

Update: CFR sunt comunisti, nu raspund la intrebari nu informeaza calatorii.
Am ajuns cu bine dupa vreo 3 ore.
Gluma zilei: “Singura companie feroviara din lume a caror trenuri pot face pana, CFR”

18 thoughts on “In tren cu CFR

  1. Pacat ca gluma asta e aproape realitate si m-a costat vreo 2 ore intarziere pentru un drum care in mode “civilizat” n-ar trebui sa dureze 30 de minunte fiindca sunt 50 km maxim, cum ocoleste el pe camp.

 1. Nu este nici o gluma:d :))) … chiar daca ar fii fost mai bine sa fie o gluma :)) … Cum se intampla in Romania de fapt, cand apare o defectiune, cei responsabil isi dau atat de mult interesul pentru rezolvarea problemei incat dureaza o gramada pana ca aceasta sa fie indreptata si mai presus de toate nici macar nu au bunul simt sa anunte problema, sa discute … doar te lasa cu ochii in soare si sa astepti. Multumim CFR Romania:D …
  P.S.: Am fost coleg cu el de suferinta sau de plicitiseala in acel tren minune 😀 :))

 2. Ca tot vine vorba de pana , eu am patit-o odata cu tramvaiul in Timisoara. Ni s-a spus frumos sa ne dam jos , deoarece a facut tramvaiul pana:))

  1. In Romania, tara tuturor posibilitatilor, irealul devine certitudine… un fel de “Inception” in real life!

 3. a stat atata pentru ca era inchis la vulcanizare. si s-au dus cu rotile in carca pana la una mai indepartata… pana s-au dus pana s-au intors aia a fost…

  1. Uite am mers la rugamintea unui prieten, dar de ce nu-i voie??? Studentii pentru a economisi 3 lei asa fac =)))

  1. Asta nu se datoreaza CFR-ului ci faptului ca am trafic pe cartela la Orange, app articolul era scris de pe telefonul mobil…bun si el la nevoie!

  1. Multumesc, banuiesc ca e de bine… asa imi cuceresc eu fanele =)).
   Stilul meu din momentul ala era sub presiune, stres, nevoia de a supravietui…trebuia sa las niste ganduri “de soi” in urma mea in caz ca pateam ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.