Viata

Trag praf pe nas fara sa vreau!

Da domnilor si doamnelor, sa nu le uitam totusi si pe domnisoare… sunt victima unei supradoze. Abia daca mai am glas…
Nu va ganditi ca dau foarte mult pe acele prafuri pe care le prizez, fara voie si de nevoie.
Praful pe care il inspir eu este gratis, da gratis chiar daca unii dau sute de lei pentru un gram sau doua de graf eu imi permit sa inpir probabil zeci de grame lunar moca… Da! Praf moca.

La mine acasa se lucreaza de zor, praful e ca la el acasa… aspir, spal pe jos si tot de geaba pana nu se termina lucrarile: gaurit pereti, spart pereti, gaurit flise, gresii, spart flise gresii. Da ce sa fac casa momentan e un mic santier si ma bucur de praf fara voie. Sa-l ia naiba…dau gratis praf alora care dau sute de euro sau sute de lei pe prafuri de doi bani.

Plus ca daca ies afara, Braila fiind si ea un mai mare santier, praful e ca in orasul lui… el si oamenii ce mai stau pe afara.
Deci sa nu va speriati, nu m-am apucat de prostii. Doar praf… pe care de altfel banuiesc ca-l prizati si voi fara voie ori de cate ori aveti ocazia. 🙂

imagine via

Tagged , ,

28 thoughts on “Trag praf pe nas fara sa vreau!

 1. am tras si eu praf de ala …. nu e prea sanator dar merge 🙂 macar e gratis…vb ta 🙂

  1. care e doritor… ii fac niste pachetele, 😀 am dus o galeata la pubela ( ca exipirase) mai am cam de o juma de galeata dar, e destul pentru toata bloggosfera :))

 2. Eu ce să mai zic că de 3 ani am casa în construcţie? Că până luna trecută am avut sub pat 3 pachete de gresie şi 2 de glet?
  :d

  1. sper ca in maxim 3 zile termin… da mi-ar trebui o masca de ii vedeam pe aia cand era “Criza aia funny” cu gripa aviara, de ce naiba ii protejau mastile alea numai de virusi nu… a si hainele albe sperie cumva virusii? aia rai :D?

 3. decat atata praf… mai bine nu mai renovezi. apuca-te si pune la loc gresia veche :))

 4. Daca nu-ti place praful de Braila, poftim la Bucuresti ! Praf avem… din belsug. Si de ala adevarat, si praf in ochii oamenilor… ! E de vise rele ! 😀

 5. Baga tare :)) si stai relax, in toata tara e la fel. construim mereu, dar niciodata nuavem nimic ca lumea. cred ca asa suntem noi: muncim sa facem praf cand nu taiem iarba la caini :d

 6. Pato, degeaba vrei să ne dai si nouă praf(uri). Cred că avem fiecare dintre noi mai mult decât ne trebuie. Din păcate!
  Spor la treabă și să-ți lucreze meșterii repede și bine, ca să nu ai surprize după o săptămână! 😉

  1. Te cred… Mutule, tata, ti-ai ratat cariera, trebuia sa lucrezi in domeniul asta al “prafuitilor” nu sa te faci fotbalist.

   1. ce spui măh, c-am avut gura aurită.. văz la ştiri că a băut ca porcu` azi-noapte şi cică-i exclus din lot, el cu tamaş :))

 7. Nu mai e nici urma de praf pe strazile oraslului, ploaia ce cade inca de dimineata le-a curatat de tot. Miroase a toamna. 😛
  Nu stiu cum e momentan in Braila, dar Bucurestiul e fresh and clean. 😛

  1. a inceput si la noi sa ploua, dar ma tem ca o sa se trasforme in noroi, mai rau ca la tara:D din ala cleios!

 8. E naspa praful ala, dar si mai naspa e cand renovari face vecinul si praful e si la tine in casa. Am patit-o, nu e deloc fain. Seara luceau gresia cu faianta si cu ce naiba mai era, a doua zi dimineata zici ca n-am sters praful de o luna.
  Naspa ! :d

 9. Din pacate la mine e si mai si : nu fac renovari si tot am praf in casa … pana si Motanski stranuta mereu cand intra sub pat. 🙂

 10. Tot in santier ? Lasa ca va fi mai frumos la tine acasa, dupa lucrari 🙂 Cat despre praful din oras, la cat a plouat in ultima perioada… nu m-as putea plange 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.