Viata

Toamna la munte

Dupa cum stiti weekendul trecut am fost la munte, au fost doua zile si jumatate superbe de toamna, cu temperaturi ridicate, soare cald si … ati inteles ideea a fost frumos, nu dau prea mult din casa.
Am stat in Predeal, la Belvedere, hotel despre care voi scrie intr-un articol urmator.
M-am plimbat prin oras, este considerat orasul amplasat la cea mai inalta altitudine de pe teritoriul Romaniei din cate am inteles.

Am fost pe traseu pana la Cabana Trei Brazi, unde am servit o ciorba de burta relativ in regula si o bere calda, probabil nu vroiau sa racesc, proasta inspiratie sa servesti bere calda. Inteleg ca era foarte multa lume, dar totusi mai bine zici ca n-ai bere decat sa…ma opresc aici.

Am facut fotografii, am suprins sper cateva imagini frumoase cu toamna la munte:

Banuiesc ca le asteptati!

Tagged , , , ,

12 thoughts on “Toamna la munte

  1. imaginile sunt frumoase, toamna este unu dintre anotimpurile mele preferate, imi place belsugul si abundenta de culori pe care aceasta ne-o aduce. celelalte anotimpe preferate sunt: iarna, primavara si vara 😛

  2. Nicaieri si nicicand nu este mai frumoas decat toamna la munte. Frumoase fotografii, mai ales cele de la Trei brazi ! Ma bucur pentru tine ca ai avut o vreme atat de frumoasa in aceasta excursie.

  3. Foarte frumos toamna la munte…regretele mele sunt si mai mari in aceste momente… Ultima fotografie e preferata mea. 🙂 Pato, ce bine ti-a prins iesirea asta. Sa ne mai povestesti. 🙂

  4. Frumoasa toamna pe acolo, parca o dam in altceva, mai degreba in primavara decat toamna dar tot e bine si incantatoar, sper sincer la iarna ne vei oferi poze la fel de blande insa pentru sezon.

    1. Pai nu stiu ce se va intampla la iarna, nu stiu daca voi mai vizita acea zona sau daca voi merge sau nu la munte. Cine stie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.