Viata

Tehnici de supravietuire

>Emisiunea “Tehnici de supravietuire” difuzata pe Discovery Channel care mie mi s-a parut intotdeauna fiind foarte interesanta, prezentand situatii exceptionale si moduri prin care cei aflati in acele situatii pot sa iasa cu viata din ele pentru a avea ce povesti nepotilor, s-a updatat putin urmand ca din data de 6 septembrie 2010 orele 22:00 sa fie difuzata o noua serie “Tehnici de supravietuire urbana”.
Daca pana acum Bear Grylls trebuia sa se descurce in jungla amazoniana, in ucigatorul desert Sahara sau in cele mai reci zone de pe glob cum ar fi Alaska sau Patogonia, acum va fi nevoit sa supravietuiasca in jungla orasului .
Emisiunile vor avea o durata de 30 de minunte si vor aborda subiecte precum: accidente rutiere, incendii, cutremure si altele la fel de interesante cum ar fi atacul unor caini deosebit de periculosi (asta ma intereseaza in mod deosebit pe mine).
Am citit pe net cum ca ar veni in noiembrie sa filmeze si in Romania cateva scenarii dar nu sunt asa sigur fiindca nu erau surse oficiale.

3 thoughts on “Tehnici de supravietuire

  1. >Bear Grylls e extraordinar. Am vizionat mai multe interviuri si reportaje cu Bear, iar din ce-a spus el reiese ca face toate chestiile astea din pura pasiune. De fapt el inca de mic facea expeditii cu tatal sau, iar astfel a deprins aceasta pasiune pentru aventura. Abia astept sa inceapa noua emisiune.

  2. >@svoliviu : cine stie poate prin oras o sa manance de prin tomberoane:)) ne arata cate mancare este comestibila de acolo…oricum am vazut ca s-au inmultit tipii care cauta prin pubele!

Leave a Reply

Your email address will not be published.