Viata

Sunt un plangacios!!!

Am auzit pe cativa care mi-au spus ca numai ma plang…
Daca stau bine si ma gandesc, in ultima vreme m-am cam plans de oboseala, am acuzat diverse cheltuieli, dar in principiu stapanesc situatia sunt bine.

E drept ca viata niciodata nu este roz, dar am cam tot ce mi-as fi putut dori si nu doar ca am, fiindca poate va ganditi la bunuri dar si sunt ce mi-am dorit sa fiu, fac ce mi-am dorit sa fac.
Totul ar trebui sa fie perfect, este super ce-i drept dar clar nu-i usor, iar o sa ziceti ca ma plang.
Nu-i catusi de putin adevarat! Dar ok, poate asa pare…insa viata reala trebuie simtita, daca intelegeti ce vreau sa zic traiesti atunci cand simti unele lucruri, probabil cand treci in nefiinta nu o sa mai simti multe lucruri.

Probabil multora o sa vi se para ca scriu baliverne, fiindca acuz oboseala unei saptamani de munca, a orelor de sofat si a celor dupa amiezi pentrecute la master, ciudat este ca par ca ma simt destul de coerent, desi am impresia ca daca citesc din nou parca n-as mai scrie la fel multe dintre zecile de cuvinte pe care le-am insirat pana acum in acest articol.

Altii vad si mi-au spus ca am o viata perfecta, ca sunt un norocos…din multe puncte de vedere nu pot sa-i contrazic. Dar fiecare om are carentele lui, asa si eu in viata asta am cateva “lipsuri”, dar vreau sa aduc completari lucrez si ma zbat pentru asta. In fiecare zi imi doresc, imi propun in fiecare dimineata sa fiu fericit, cand se termina ziua daca am fost precum am planuit mai zambesc o data si ma culc.

2 thoughts on “Sunt un plangacios!!!

  1. Din afara, viata celorlalti pare minunata, perfecta. Mai ales daca povestesc pe blog ca isi iubesc jobul si adorm in fiecare seara cu zambetul pe buze… Ce e de fapt in sufletul lor nu avem de unde stii.

    1. Corect cine te intelege ca cheltui o gramada pe naveta, tot ce conteaza in ochii lor este “tu castigi suma x”…ok prieten, dar din x scadem y (destul de insemnat) si raman cu 0.75x.

      Dar nu se merita sa explici chestii unora, nu trebuie sa dai detalii, fiindca oricum degeaba o faci :)), am vazut eu asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.