Viata

Sunt student

>Raspunsul la intrebarea, de ce nu prea mai scriu pe blog, se gaseste in titlu. Saptamana asta este una de foc, abia mi-am gasit ceva timp pentru ai citi pe cativa din blogroll si de a scrie articolul asta.
In rest sunt bine in afara de faptul ca luni am avut doua colocvii, marti o verificare si un colocviu, azi o verificare, maine o verificare, si vineri poate cea mai grea  verificare din tot semestrul asta, la studiul materialelor.Plus ca urmeaza 3 saptamani de sesiune, deci nu va asteptati sa fiu prea activ pe blog, fiindca nu voi fi, prioritatile mele fiind altele.

Imi  cer scuze, dar asa sta situatia.
Sa ne auzim cu bine!

28 thoughts on “Sunt student

 1. >Pai de ce iti ceri scuze, facultatea e mai importanta acum, bafta in sesiune. Sa te intorci vesel, plin de inspiratie si energie.

 2. >Succes la facultate!
  Nici eu nu prea mai am timp, astazi nu am scris nimic, poate maine. Am tras un ochi pe la alti blogeri din blogroll si unde a fost cazul am comentat. Atat.

 3. >Deci, stiu ca nu se incepe niciodata cu deci, dar aici fac ce vreau eu. Va multumesc pentru urari si sustinere!
  @Serginho: colocviu este un fel de testare/ predare proiecte, a ceea ce ai facut la laboratoare.De el este conditionat dreptul de a putea da un examen sau o verificare. Deci e la fel de important.
  @Dani: sunt la Arhitectura Navala -Galati pe diploma da va scrie inginer :Titlul absolventului: Inginer si o sa pot sa lucrez in: Ocupaţii posibile conform ACPART: Inginer nave (214507), Inginer mecanic (214501)

 4. >Arhitectura Navala, am si eu un prieten acolo, e mereu cu rigla in brate si cu calculatorul in buzunar, succes !

 5. >dai dovada de multa maturitate si incredere punand scoala mai presus decat blogul. multi ar incerca sa le combine dar asta ar dauna clar laturii educationale. eu nu cred in noroc si rugaciuni asa ca-ti doresc sa fi tu insati si sa faci ce-ti place si atunci sigur vor venii si rezultatele.

 6. >@Skykery: da:)) si mai nou cu laptopul in spate!
  @Adriank: nu e maturitate sau poate ca este, eu imi vad doar interesul.

 7. >Mult succes, Pato!!! 🙂 Te apreciez pentru ca reusesti sa iti organizezi prioritatile. Sper sa treci cu bine de sesiune/examene. Spor la invatat, citit, gandit. Sa nu uitam odihna, caci echilibrul e important 😛

 8. >Te-nteleg perfect desi nu is studenta, mai rau sunt eleva :)) Mult succes la examene !

 9. >Succes la exameneee :* sau bafta la copiat, daca nu ai chef de invatat :">

 10. >@copilaresc: ms dar prefer sa raman cu invatatul fiindca altfel mi-as fura singur caciula, iar in bransa asta poate insemna vietile a mii de oameni si de ce nu libertatea mea.

 11. >Mi-ai adus aminte de ritmul nebunesc din perioada studentieI cind invatam pt colocvii si examene.
  Multa bafta iti doresc iar dupa sesiune sa ne auzim munai cu vesti bune

 12. >Bafta la examene. si eu sunt in sesiune. totusi, la master e un pic mai simplu cu invatatul, asa ca imi permit sa scriu pe blog destul de des.

Leave a Reply

Your email address will not be published.