Viata

Subiecte pentru conținut – berea artizanală

Am ajuns la jumătatea odiseei “berea artizanală românească”, cel puțin la cea primită cadou în online-ul românesc.

Am băut 4 beri! Am scris despre 4 beri! Din 4 beri 2 mi-au plăcut, iar la celelalte două le-aș zice oricând pas.

Mai am 4 beri în pending, le voi savura curând fiindcă știți și voi că berea este bună cât mai proaspătă.

Am avut ocazia să mă bucur în total de 8 beri artizanale românești. Mă gândesc sincer că trebuie să mai existe, fiindcă în ultimii ani tot au apărut, românii au simțit nevoia de bere de calitate. Eu în general, mă repet aici, prefer o bere proaspătă și rece vara pe căldură. Iarna este drept că merge mai bine un vin, un coniac, wiskey, rom. Pălinca merge oricând!

Existând atât de multe beri, nu numai românești mă gândeam că atunci când ești în lipsă de idei, inspirație bagi o bere din asta pe gât scrii despre ea seara. Ai un articol deja, dar unde mai pui că există probabilitatea să detensionezi și să îți vină să scrii în miez de noapte și despre alte chestii. Se întâmplă!

Acum a nu se înțelege că promovez alcoolismul! Nu este recomandat să bei zilnic nicimacar bere.

Alcoolul în sine acționează ca un drog, iar alcoolismul este boală grea! Fiți responsabili, beți responsabil sau chiar deloc…da se poate și fără, spun cercetătorii britanici, nu eu!

Tagged

4 thoughts on “Subiecte pentru conținut – berea artizanală

  1. Înainte de pandemie, frecventam localul 100 de Beri de pe Centrul Vechi.

    Când se redeschide, îți recomand să îi dai o șansă daca ai drum prin București.

    Am testat la ei diverse sortimente de bere artizanală locală.

    (Pentru o experiență completă recomand câteva zile în Praga – în Germania nu am ajuns încă)

    1. Întradevăr cea mai buna bere probabil am baut-o in Praga, bine nu chiar in Praga, eram defapt in aeroport și nu am putut rata ocazia. Am luat un draft, nu a fost deloc ieftină! :)) Dar era demențială.

      Abia aștept să mai putem și noi să părăsim perimetrul!

  2. Și eu mă mai alint cu câte o bere „nouă” atunci când sunt prin supermarket și am poftă de cel mult 1-2 beri, că deh… costă cele noi. Așa am descoperit Solca, o bere produsă pe meleaguri bucovinene.. E opțiunea nr. 1 atunci când am chef de doar o bere sau două, maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.