Viata

Septembrie 2013

Articolul asta e ca o fila de jurnal…

In acest an, ca si in precedentul, am sansa sa lucrez toata luna pe santierul naval.
Spre surprinderea multora, in domeniul pentru care ma pregatesc profesional, fiindca n-am de gand cel putin acum sa mai fac o a doua, a treia sau a nu stiu cata facultate nici chiar pentru potentialele colege, pe care as putea sa le am pe filiera “umanista” a studiilor superioare(vazusem un batranel octogenar la minim a 5-a facultate, care a adus acest argument cand i s-a luat interviu).

Nu o sa zic ca se poate, dar se poate si in ziua de azi sa-ti faci pe cont propriu un viitor trebuie doar sa gandesti, sa vrei si sa muncesti pentru asta…

Se pare ca am fost repartizat de aceasta data la o alta sectie, care are o cu totul alta ocupatie…un lucru pozitiv si negativ in acelasi timp. Pozitiv fiindca am iesit din rutina a ceea ce cunosteam deja si ca voi face lucruri noi, voi asimila alta informatie. Negativ, fiindca m-am inteles de minune cu fostul colectiv si mi-ar fi placut sa ma intorc sa-mi reiau munca ce o faceam anul trecut.

In primele zile reiau pregatirea pentru protectia muncii, situatii de urgenta, etc. fiindca mediul de lucru este unul periculos iar siguranta muncitorilor este foarte importanta, probabil la sfarsitul saptamanii voi cunoaste noile mele atributii aferente postului meu.

Sunt curios cum vor evolua lucrurile, neoficial vacanta mea ia sfarsit dupa acest “punct”.

Tagged , , , ,

17 thoughts on “Septembrie 2013

 1. Aoleu, articolul tau m-a adus cu picioarele pe pamant, asa-i, de maine mergem la serviciu dis-de-dimineata. 😛 Sa nu uit sa-mi pun mobilul sa-mi sune. :)) Nu stiu daca sunt foarte incantata de asta, dar nu putem s-o ducem intr-o vacanta toata viata, nu?

  Mult succes la noua sectie iti doresc. Si cat mai multe file fericite atasate la jurnalul de septembrie. 🙂

  1. Multumesc si succes si tie Nice!
   Va fi o luna interesanta cred, nu stiu daca voi mai scrie…nu-mi place sa expun public lucrurile mai personale.

   1. Ce lucruri personale, ca doar nu mergi sa faci cuceriri, nu te duci la inlaniri amoroase, tu mergi la munca grea. Ce e personal in a scrie despre cum e pe santier? :))

    1. viata mea e personala…fiecare intelege diferit personalul(vezi vedetele au o notiune diferita de a ta si a mea in al defini).

 2. Multa bafta Pato! E bine sa mai acumulezi informatii si experiente si din alta ramura a ceea ce faci. Cine stie, poate o sa-ti placa chiar mai mult.

  1. Asta e clar, e bine sa relationez si cu alti oameni imi deschide aria de cunoastere…insa era mai comod la fosta sectie unde cunosteam deja totul, imi stiam si atributiile, puteam sa ma apuc de treaba din prima zi :D. Asa trebuie sa deprind iar, incet incet ce am de facut…cum se face, ce greseli sa evit, etc.

 3. Oricare ar fi noile tale atributii sunt convinsa ca ai sa te descurci de minune, doar esti super-Pato, nu? 😀 Cat despre colegi, don`t worry, o sa te intelegi la fel de bine si cu cei de la sectia asta.

  1. Vom vedea, eu sunt dispus sa invat daca nu stiu, sa ma adaptez, sa fie totul bine :). Fireste ca trebuie sa ne intelegem, fiindca e vorba de munca in echipa nu se poate altfel.

 4. Pato, ai perfectă dreptate! Exact așa gândesc și eu. Degeaba cunoști teorie dacă nu o poți pune în practică.
  Încă aștept șansa aia, practică în domeniul în care vreau să lucrez. Poate la vară. 😉

 5. Patooo, mult succes îţi doresc, luna aceasta îţi ţin pumnii 😀 Uneori e bine să ieşim din zona noastră de confort, şi mai ales acum, în perioada asta a vieţii, e bine să fii pus în situaţii din care poţi să înveţi lucruri noi, e o oportunitate pentru tine şi sper să te poţi bucura de ea.

  Mult spor îţi doresc!

  1. Multumesc frumos!
   Succes si tie, fiindca ma gandesc ca ai o datorie fata de tine!

   Sper sa ne revedem peste cativa ani si toate sa fie bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.