Viata

Scutec expert

Nu pot spune că am făcut studii de cercetare privind utilizarea scutecelor de unică folosință, dar înainte să apară bebe în familia Pato.

În schimb, dna Pato a depus ceva efort in activitatea de  identificare a părerilor utilizatorilor diverselor tipuri de scutece de pe piață (aici ne referim la părinți, nu la utilizatorul final care nu poate scrie review-uri). O alta activitate a fost aceea de intervievare a cercului nostru de prieteni, despre care știam că au bebeluși.

Concluzia

Din aceste informații, a reușit că cele mai bune scutece ar fi Huggies. Lucru și făcut cumpărat înainte de naștere vreo câteva packuri de Nr 1 și Nr 2 în total sute de scutecele.

Schimbarea în mintea soției a apărut atunci când în maternitate au folosit pentru bebe scutece din bambus de la Aleva…de aici până am ajuns acasă (unde aveam scutecele cumpărate) am trecut pe scutece din bambus marca BAMBO Nature.

Intre timp deși nu ne-am propus sau așteptat a purtat și:

Pampers din aia clasici (nu recomandăm)

Puffies sensitives (mai buni decât Pampers sau Lupilu)

Pampers Pure (nu putem spune că ne-au încântat, undeva la nivel cu Puffies poate o idee mai slabi dar cu un plus pentru certificarea de a fi realizați din materiale naturale)

Lupilu de la Lidl (slabi tare din perspectiva mea la același nivel cu Pampers clasic)

Într-un final eu susțin că Huggies Elite Soft sunt cei mai ok din punct de vedere calitate preț. În schimb,  soția mea nu este încântată de forma pampersului de la interior care are un fel de extruziunii mici (cum sunt papilele gustative, dar firește la altă scară) fiindcă lasă niste mici urme. Dar din punct de vedere ingineresc acele excrecențe măresc suprafața de contact și nu lasă lichidele în contact cu copilul prea mult timp. Eu nu văd o problemă în asta. Ideea este că în ei, nu a avut iritații, la mărimea corespunzătoare nu a avut evenimente cu deversări în afara scutecului.

Părerea soției este că BAMBO Nature ar fi cele mai bune scutece, din perspectiva calității materialelor din care sunt realizate și a modului cum se comportă.

Cum spun și prietenilor noștri la care copii apar mai târziu, fiecare experiență bebe- familie este diferită…trebuie să tratați informațiile de mai sus ca pe niște sfaturi, nu neapărat ca o soluție bătută în cuie.

Este posibil ca bebelușul dumneavoastră să răspundă diferit la diferite produse, față de cum răspunde Patolina!

Do not blame us!

Scutece bebeluși

Leave a Reply

Your email address will not be published.