Viata

Școala și virusul vieții

Ieri a trebuit să fac niște cumpărături și m-am nimerit într-o piață, unde cred că se afla și o școală. Nu știu exact, școala nu cunosc foarte bine zona. Firește pot să intru pe Google Maps sau Street și aș afla. Însă nu asta este ideea, puteam să fac și fotografii dar am zis că nu merită.

Ideea este următoarea la intrarea în școală, era buluc de copii dar mai ales de părinți, bunici, bone și ce or mai fi fost. 30-40 de persoane înghesuite pe 12 de metri pătrați. Înțeleg că trebuie să își aștepte odraslele că nu este o “societate atât de sigură”. Aici este de discutat, pe vremea mea chiar nu era. În ziua de azi, datorită tehnologiei este mult mai sigur. Dar să zicem că e cum zic ei mai ales pentru fete. Deși cred că problemele reale apar cam când ajung la liceu, iar acolo nu prea mai vor/acceptă să le duci iei de mânuță de la liceu.

O învălmășeală de zici că se dădea pâine caldă în anii ’90 cam așa era ieri în fața școlii cu pricina.

Ce viruși? Ce distanțare?

Efectul de turmă e mișto!

În 2-3 săptămâni, vedem daca se dau mărțișoare!

Tagged ,

4 thoughts on “Școala și virusul vieții

  1. Pe mine mă ia cu frisoane când simt că sunt persoane în jurul meu, mai aproape de 2m de mine. Poate dezvolt vreo fobie la oameni :))

    Încă mă duc la sală și dacă este aglomerat într-o parte a sălii, îmi găsesc altceva de făcut numai ca să nu stau la grămadă.
    Culmea e că sala are un “grad de ocupare”, dar după câteva săptămâni de când s-au redeschis, i-au durut undeva de măsurile în vigoare, iar acel grad de ocupare nu se mai respectă. Seara este extra full.

    Ordinea asta ar trebui aplicată și sancționată cu forța.
    În cazul cu școala, să nu li se mai permită să se îngrămădească.

  2. Este o evadare a omuluiobisnuit din cotidian. Fireste ca sie eu tin la distanta sociala, dar imi inchipui ca este greu pentru elevi sa se comporte ciudat unii cu latii. Sa nu mai joace lapte gros in paze, sa nu se mai faca glume, si toti sa sa priveasca unii pe altii cu circumspectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *