Viata

Schimbarea incepe acum!

Va povesteam zilele trecute, nu stiu cate au trecut de la ultimul articol…sincer imi venise sa zic ca pe vremuri “ieri”. Am realizat insa, ca nu mai scriu zilnic de cateva luni, poate o sa se schimbe si asta in curand depinde cum o sa reusesc sa-mi manageriez timpul liber si energia.

Astazi mi-am facut abonament de 10 intari timp de 45 de zile la piscina, la noi in oras. Ba chiar am fost vreo 2 ore la balaceala, am facut cateva lungimi de bazin, am calcat apa jumatate de ora. Sincer sunt multumit avand in vedere ca n-am mai fost sa inot de vreo 8 luni de acum.

Sunt multumit si de rezultatele pe care le-am obtinut in prima sesiune la master.

La munca invat multe, incerc sa ma ridic la nivelul asteptarilor si chiar peste…mai fac erori din pacate. Incerc sa remediez si aceste lucruri.
Sper sa asimilez cat mai multe in umatoarea perioada, fiindca deja simt ca oarecum m-am acomodat. Au trecut aproximativ 6 luni, nu stiu cum pare, poate pentru unii mult pentru altii putin.

Mi-am mai achizitionat un domeniu online, pentru a demara un mic proiect, care n-are legatura cu blogul.

Sper sa fie bine. Maine e Valentin, si eu nu am gasit o Valentina…pentru mine.

10 thoughts on “Schimbarea incepe acum!

  1. Consider ca a fost un termen rezonabil, mai ales ca nu mi-am impus unul! Nu crezi?
   M-am mobilizat destul de bine si de repede.

  1. Nu se termina, fiindca mi-am luat abonament, crede-ma ca nu o sa arunc banii pe fereastra. Sunt foarte atent cu ceea ce cheltuiesc…

 1. E foarte adevărată vorba cu ”Schimbarea începe acum”. Văd mulţi care vor să facă diferite schimbări însă zic ”de mâine mă apuc de..blablabla” şi până la urmă nu se apucă niciodată. Totul trebuie demarat pe moment.

  1. Eu am fost si ieri la piscina, am facut vreo cateva lungimi de bazin apoi am calcat apa o ora, dupa ce prima oara am calcat apa jumatate de ora.
   Ma simt bine, odihnit… bine inainte sa ma duc am dormit o ora.

   Deci pot spune ca m-am tinut de promisiune, azi sau maine ma mai duc o data!

 2. Si eu mi-am propus la inceputul anului destul de multe schimbari si target-uri pe care vreau sa le ating anul acesta si sper sa ma tin de ele chiar daca in cazul unora imi va fi destul de greut.

  1. Nu mi-am propus lucruri imposibile, trebuie sa fie niste obiective destul de inalte totusi pentru a te afla pe o linie ascendenta.
   Daca n-ai obiective te plafonezi.

 3. Fiecare zi pe care o traim este predispusa schimbari motiv pentru nu pot decat sa cred ca este mereu loc de ceva noua in viata oricui, sper acum ca unii dintre noi sa nu faca prea multe schimbari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.