Viata

Scapati de astenia de primavara

In ultima perioada, am dormit enorm…bine am si muncit destul de mult in comparatie cu ce faceam alta data.
Dar este clar ca mi-am fixat bioritmul pentru noua etapa a anului si anume primavara.

Saptamana asta am cam stat si am lucrat, nu am iesit nicaieri in afara de locurile strict necesare asa ca in aceasta seara m-am delectat la o plimbare lunga, atat de lunga incat acum ma dor picioarele.
Dar nu ma simt chiar atat de obosit pe cat ma simt de bine!

Sfatul meu este sa lasati calculatoarele in pace, sa va luat smartphoanele cu voi si sa iesiti sa filmati, fotografiati si/sau sa le lasati naibului si pe alea(dar stiu cum este dependenta de net) si mergeti la agatat fiindca gagicile au inceput sa misune iasa pe afara.

Multe pustoaice dezghetate am vazut astazi pe faleza care discutau barfeau despre sex, paranteze, spart si alti termeni pe care o domnisoara e frumos sa ii foloseasca, daca ii foloseste, cand ii foloseste in soapta intr-un spatiu intim. Dar alte vremuri insorite stau sa apara in fata noastra, asa ca sa va feriti!

Pe scurt iesiti la plimbare dar aveti grija cu vremea!

Tagged

10 thoughts on “Scapati de astenia de primavara

 1. Vasile, tu te-ai pornit să ne strici… de râs ?! I-auzi: ”sex, paranteze, spart si alti termeni pe care o domnisoara e frumos sa ii foloseasca…” Așa elevat vorbeau alea ?!!! 😀

  1. si nu cred ca aveau 14 ani :)), dupa ochiul meu format de vanator profesionist =)), pe cuvant ca n-am inventat nici un termen!

   1. Nu trebuie să-ți dai cuvântul. Ceea ce ai auzit tu nu cred că egalează ce au auzit urechile mele de profesoară cu laboratorul de biologie plasat la parterul școlii. Sub ferestrele laboratorului se află aleea pe care ies elevii în pauze și la plecare…

    1. pe vremea mea baietii isi mai permiteau, dar fetele erau mai pidiboance…azi maine le vezi ca se “iepuresc” in parc. Au nevoie de libertate si in natura o simt mai bine…la libertate ma refeream!

 2. Uite ceva din ce ascult eu:
  “Ha ha sunt DOC da tată mă ştii.. sunt copilul 90′ilor
  Sunt de atunci de când puştoaicele de 15 ani arătau de 11..
  Şi nu îţi venea să le muţi (nu nu)”
  Cata dreptate are omul si cred ca e mai mult decat mutut… Mai nou fetitele de 14-15 ani ies afara sa se joace cu copii lor nu cu ceilalti copii.

  1. Foarte adevarat, insa astea sunt vremurile…tipele mai in varsta imi zic mie, cand vad pe strada pustoaice de 12-13 ani. Cica uite alea sunt “purisance” gen 17-19 ani =)), cand eu stiu cum sta treaba.
   Dar da alte vremuri, alte comportamente.

 3. Pato, eu am fost astenica pentru multe saptamani, acum parca mi-am mai revenit. Ies mai des la plimbare decat scriu pe blog, asta cu siguranta. 😛

  1. Pai cred ca e foarte bine, aduni subiecte pentru mai tarziu …cand vei intra in starea de a scrie 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.