Viata

Romani bine crescuti

>Eu cred ca romanii care au protestat la benzinarii platind in monede, cu o valoare cat mai mica posibil, s-au comportat ca niste adevarati domni din inalta societate.
Poi n-am vazut un mod mai civilizat de a protesta nici in asa zisele tari occidentale, pe care toti vor sa le copiem.
Ce aveam de invatat de la francezi? Sa fim ca huliganii, care au vandalizat o parte din suburbiile Parisului.
Dar e la greci? Acelasi lucru, plus niste lupte de strada, periclitand securitatea nationala.
De la americani? Ei cand au dat putin de greu la inceputul crizei, si-au rezolvat  problemele, incheind  contractul cu viata.
Pe cand romanii ar trebui dati drept exemplu asemeni, japonezilor care au inventat greva japoneza. Poate de la ei am invatat si noi, cred ca ar trebui sa mai lasam prostiile cu copiatul occidentalismului.
Chiar daca n-au reusit sa realizeze mare lucru, in urma acestor proteste,  eu ii apreciez pentru modul in care s-au comportat si cred ca multe alte popoare ar putea invata ce inseamna sa fii civilizat de la noi, romanii! 
Noi, poporul roman, ne aflam la granita dintre Orient si Occident si n-ar trebui sa ne comportam ca niste chiori vazand doar apusul, fiindca si rasaritul e la fel de frumos si are si el partile lui bune.

15 thoughts on “Romani bine crescuti

 1. >Da,e de apreciat ca s-au comportat civilizat,dar daca stam sa ne gandim bine,si monedele au aceeasi valoare,banzinariile nu au pierdut nimic,ei a doua zi s-au dus la banca si au schimbat monedele.

 2. >Da, au protestat civilizat, dar cat de des se intampla acest lucru ? Banuiesc ca te mai uiti la stiri, cate prosteste sunt de acest fel ? Sincer nu am mai vazut nici unul in afara de acesta. Deci cu o floare nu se face primavara.

 3. >Protestul a fost cu bun simt dar au fost bagati in seama de cineva? Daca rupea o benzinarie poate isi puneau si burtosii mintea la contributie…oricum diferenta este nu intre protenstanti ci in conducator…

 4. >am vazut acum ca autoritatile statului s-au sesizat si incearca sa faca ceva, ce nu stiu.
  E bine ca incearca!

 5. >"alte popoare ar putea invata ce inseamna sa fii civilizat de la noi, romanii! " – ce frumos sună :))

  Ai dreptate, este ceva de apreciat.

 6. >important e ca au facut ceva si vad ca acuma s-a luat guvernul de petrolieri si fiscul

 7. >Un protest inutil din pacate pentru ca singurii care aveau de suferit erau angajatii benzinariilor. Iar ei nu au nicio legatura cu pretul carburantilor.

 8. >Chiar daca au protestat, (si in cel mai elegant mod posibil), cine ii baga in seama pe oamenii de rand???…Cainii latra, ursul merge…parca asa suna proverbul…

 9. >"am vazut acum ca autoritatile statului s-au sesizat si incearca sa faca ceva, ce nu stiu.
  E bine ca incearca!"

  vorbesti de parca am avea un stat…trezeste-te…traiesti intr-o tiganie, nu un stat.

  Multi vad ca apreciati cum au procedat romanii..ca s-au dus si au platit cu monede si alte mizerii de astea…TREZITI-VA baaa!!! CU PROSTIILE ASTEA NU REZOLVATI NIMIC, ABSOLUT NIMIC! (decat enervarea vanzatorului de acolo, in rest NIMIC)
  SI ASTA NU E CEVA CU CARE SA TE LAUZI! e dovada clara ca SUNTEM O NATIUNE DE FRICOSI! EXACT CUM SPUNEA SI CIORAN!

  Daca vreti sa se schimbe ceva in tara asta, FITI UNITI SI TABARATI PE EI!

  Nu ma intelegi gresit, dar cu atitudinile astea de flower-power nu se face lapte si miere!

 10. >@pheonix: s-a mai intamplat asta o data, acum vreo 20 de anisori, am schimbat multi au crezut atunci ca in bine… acum in ce sa mai schimbam? pe ce sa da democratia? Asta e intrebarea mea. Fiindca nici ea dupa parerea mea nu este mai buna ca vechiul regim, nu zic ca ar trebui sa devenim comunisti, dar ce ?
  A aparut un concept nou de care eu n-am aflat? poate o sa apara in 2012 ca tot se spune ca o sa se schimbe lumea.

 11. >Niste cretini. Mai bine stateau la Internet si se masturbau – fix tot aia era 🙁

 12. >nu sunt de aceeasi parere dar asta e, iti respect parerea! Ce ar trebui dupa tine sa facem sau sa urmam zicatoarea" Capul plecat sabia nu-l taie"?

Leave a Reply

Your email address will not be published.