Viata

Rasarit de soare in Romania

Facultatea ma obliga sa ma trezesc o data cu Soarele, care rasare in fiecare dimineata in perioada asta… exact cand trebuie sa-mi fac tabieturile de dimineata.
Ieri dimineata era o ceata foarte densa si totusi am vazut razele “balanului” pe fereastra camerei, m-am uitat era superb… din pacate colegii mei dormeau inca si nu mi-am permis sa deschid geamul sa fac niste poze, ca ar fi intrat un frig(zbrrr), asa ca am luat aparatul de fotografiat si m-am dus pe terasa:

Nu stiu cat de bine arata avand in vedere ca eram flancat de copaci si locuinte… si nu eram in camp deschis sa cuprind orizontul indepartat. De obicei nu m-as trezi in zorii zilei sa prind un rasarit de soare pentru al fotografia, dar atunci asta am simtit…oricum eram treaz!

Tagged , , , , , , ,

26 thoughts on “Rasarit de soare in Romania

 1. Magnific. Nu am cuvinte… Ceata a contribuit din plin la reusita fotografiilor, felicitari pentru inspiratie, Pato. 🙂

 2. Frumossssss…..vezi ca ai prins si tu momente unice si frumoase in care natura isi arata frumusetea si puterea.multu de ping:)

 3. Fain peisaj, serios.
  In alta ordine de idei Pato, tema Mobile prezinta niste erori, iar fontul rosu pe fundal negru este cam iritant pwntru ochi.

 4. Subscriu la ce a zis Madmike despre tema mobila… si eu citesc des de pe telefon si e enervant…

  Ontopic: La rasarit se fac de multe ori poze faine.

  1. @MadMike, Soacra… m-as ocupa de ea daca m-as pricepe dar sunt putin pe langa :(, o sa incerc sa vorbesc cu cineva care se pricepe sa ma ajute!

   1. Poti implementa un Plugin mai “normal”. Gasesti o gramada prin wordpress.org. Daca nu, scoate acest plugin pentru a ne oferi posibilitatea de a vedea site-ul ca si “desktop” 🙂

 5. Frumos rasaritul.Eu nu prea il prind desi am cateva poze :).
  Folosesti un plugin pt tema mobila,Pato?

  1. Ms uite ca am reusit sa prind, zic eu, o poza de senzatie!

   Da, folosesc Wapple Architect…dar nu l-am setat eu, ca nu prea ma pricep 🙁

 6. Ori am ceva la ochi, ori am ceva la cap ! 😀 Mie imi place mult mai mult a doua fotografie. Oricum, amandoua sunt frumoase !

 7. nu prea prin eu rasaritul…eu ma trezesc dupa 7 😐 deci frumos peisaj si mai rar il vad si eu :)))

  1. Asta era un rasarit surprins dintr-unul din caminele studentesti ce se afla la marginea orasului Galati… :-p

Leave a Reply

Your email address will not be published.