Viata

Racordarea la gaze 2022-2023 lux și nesimțire.

Va povesteam că ne-am apucat de construcția casei. Am reușit cu greu să o ridicam și să o acoperim.

Practic, în momentul acesta este la roșu.

Speram să o tencuim și exterior anul acesta, dar cu muncitorii și meșterii care nu știu decât să ceară bani și să reduci din volumul de muncă, nu am reușit fiindcă deși ne înțelesesem și la bani și la perioadă nu au mai venit, nu au mai răspuns la telefon. “Oameni serioși” ce să mai.

Am zis că între timp să văd ce pot sa fac cu racordarea la gaze. Magistrala trece prin fața proprietății la 3-4 metri față de gard. Deci mă așteptam să mă coste 2-3000 de Ron.

Primesc ofertă de la Distrigaz Sud aproape 10000 Ron, din care reduc 2100 de Ron din partea statului sau Uniunii Europene. Deci vreo 7600-7700 Ron de plată.

Nu înțeleg fiindcă, sunt maxim 5 metri de țeavă, un contor și mana de munca și supervizare. Practic, daca vii cu un Bob CAT într-o oră n-ai ce face și 2 oameni pentru montaj unul pentru supervizare. Nu văd cum sa coste aproximativ 10000 de Ron. Toată operațiunea o estimez 4-5 ore.

Deci, cam e un lux sa vrei gaze la poartă, de acolo altă problemă, alți bani, până în casă.

11 thoughts on “Racordarea la gaze 2022-2023 lux și nesimțire.

    1. Teoretic sunt racordat la o clădire existentă care va fi desființată, sper sa nu am surprize. Doar nu știu cum ar fi să trec la trifazat aș înțelege.

      1. La 4 metri de șanț nici nu ai avea nevoie de bobcat, cei 3 indivizi ar trebui să fie suficienți …

  1. Cand iti doresti clienti trebuie sa le faci un pret mai mic , dar cand nu iti doresti clienti le faci un pret la eventualii clienti sa nu te mai caute niciodata

Leave a Reply

Your email address will not be published.