Viata

Primul concediu un lucru memorabil?

Vine iarna acum…se apropie si primul meu concediu. Deja ma simt dupa cateva luni, angrenat intr-un sistem deoarece vineri am facut “comunicare de concediu”.
Din pricina faptului ca n-au trecut 6 luni de cand sunt angajat a trebuit sa fac cerere pentru concediu anticipat, dar ma gandesc ca n-are prea multa treaba decat parte birocratica fiindca mi-au fost calculate zile de concediu pe anul in curs, dar care in practica nu le pot lua…mi se pare ciudat, dar asta e viata.

Chestia este ca e prima oara cand ma bucur de concediu, de cand muncesc. Fiind o incertitudine, fiindca nu stiam sigur daca o sa mi se acorde sau nu, nu mi-am facut nici un plan dinainte, abia de acum trebuie sa ma gandesc, daca si ce o sa fac in cele doua saptamani libere, care incep de maine intr-o saptamana plus wekendul.

Voi va mai amintiti cum a fost primul vostru concediu, adica a fost memorabil?

Tagged , ,

6 thoughts on “Primul concediu un lucru memorabil?

 1. La primul job nu mi-am luat niciodata concediu. Eram pe ture, lucram o saptamana eu, o saptamana el. Cel mult mai bagam lunga 2 saptamani el, 2 eu(lucram si weekend)

  1. Este o experienta, depinde acum ce program aveai…adica cate ore pe zi.
   Dar are si concediul de odihna rolul sau, in viata 😀 mai ales cand ai un program deloc felxibil!

 2. În primul concediu (după 8 luni de muncă) am dormit cât am putut de mult. Nu-mi aduc aminte să fi făcut altceva. Trezitul la 5-5.30 dimineața și programul strict au fost un chin. Între timp mă obișnuisem, nici nu mai așteptam concediul așa mult ca prima dată :))

  1. eu la fel ma trezesc, n-as putea spune ca azi sunt rupt de oboseala, dar da ma odihnesc cat se poate… nu mai pierd noptile ca in studentie.
   S-au schimbat niste lucruri :D, dar sper sa fie un concediu frumos, deja stiu ce fac de Craciun, mai trebuie sa vad pentru revelion si intre timp.
   Am si trei proiecte de finalizat pentru facultate.

  1. nu intotdeauna tine de bani, stii tu pentru restul “Master Card” dar pana acolo… tine foarte mult de tine si de ceilalti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.