Viata

Primavara frumoasa!

…va doresc!
Timpul trece ca gandul, de la o varsta si iata-ne rapid sarbatorind inca o data prima zi de primavara. Deja o celebrez pe a 24-a si parca totul nu mai este asa frumos.

Totusi este frig, natura intarzie sa “invie”…ma astept la o celebra astenie de primavara, peste care sper sa trecem cu energie debordanta si vitalitatea inascuta!

1 Martie, astazi nu mai dau martisoare…n-am mai dat de mult, am trecut de la bomboane de ciocolata, la buchete de flori, sper sa nu ma indrept spre nimic! Mie imi place sa respect traditia.

O sa caut chiar acum in “biblioteca de fotografii”, o fotografie pe care sa va o dedic tuturor!


Fotografiile sunt facute de mine, in caz ca nu v-ati dat seama ca in ultima vreme pun pe blog doar lucruri “produse” de mintea mea.

Fetelor din online le daruiesc acum un mic martisor: Ana Q, Nice, Zina, Aliceee, Hapi, Iulia, Adriana, Emme, Lilly, Pinky Rainbow, Claudia, Elena , Livia , Lavinia, addicted, sigur am uitat pe cineva, astfel ca lista ramane deschisa.

Primavara minunata!

Tagged , , , ,

21 thoughts on “Primavara frumoasa!

      1. 🙂 ia sa vad in ce sens istorica:-) ! M-ai facut curioasa! Numai bine iti doresc ca sa ai putere sa iti duci proiectele cu succes pana la capat!

  1. Multumim de martisor si urari, Pato, eu deja am fost rapusa de astenie, acum incerc sa ma ridic cu ultimele puteri. In cazul meu ea se manifesta plenar, prin oboseala si lipsa de chef. Ma moblilizez din ce in ce mai greu, si nici vremea asta mohorata nu ma ajuta.
    O primavara plina de iubire, bucurii si impliniri iti doresc! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.