Viata

Poti fugi dar nu te poti ascunde

“…soarta te gaseste oriunde!”, cel putin asa spun versurile unei melodii.

Nu-mi face placere sa scriu articole din acestea, insa realitatea este dureroasa…nu o pot trata mereu cu indiferenta, fiindca umanitatea cere implicare. Stiu ca multe se schimba, dar trebuie sa ramanem umani, fiindca avem inscris asta in ADN si fiindca avem avem suflet. Dar asta se dovedeste, fiindca unii s-au dovedit inumani de-a lungul istoriei.

E cinic mai ales cand esti tanar, ca mine sau ca tine…simti ca poti sa dobori bariere, poti catara muntii la propriu si la figurat sa ti se “aplice” un dignostic devastator. In acel moment cred ca deja jumatate din viata ti s-a scurs din cauza socului, fiindca cineva spunea ca “visele” te ajuta sa traiesti, cand incetezi sa o mai faci deja te apropii de sfarsit!

Sunt multi tineri care se gasesc zilnic intr-o astfel de situatia, de multe ori ei au o sansa insa acea sansa costa, mai mult decat isi permit cei direct implicati in poveste si din pacate nu pot face prea multe.

Povesti de genul sunt zeci poate sute, unele mai mediatizate altele poate ingropate in neputinta celor dragi de a mai visa la o solutie sau in dezamagirea portilor inchise gasite pana acum.

Astazi va prezint doua situatii:
Alexandra Nicoleta Lăutaru a carei poveste a fost foarte mediatizata si o puteti citi aici.
Pentru ea maine se va face o strangere de fonduri, mai multe detalii aflati in afisul de mai jos:

Campania va fi marcată de o gală caritabilă care va avea loc marți, 4 martie, la la Centrul de Evenimente Ambasad`Or, unde vor fi vândute caricature ale persoanelor publice, care au apărut până în present în ziarul ”ring”.
Lucrările colegului nostru Ovidiu Stanciu, considerat unul dintre cei mai buni caricaturişti din România, publicate până în prezent în ziarul “ring”, vor fi vândute în cadrul evenimentului, iar fondurile strânse vor intra în conturile fetei. Circa 100 de personalităţi îşi vor cumpăra caricaturile şi îi vor întinde, astfel, o mână de ajutor Alexei. Printre acestea se numără Ilie Năstase, Petre Roman, Mitică Dragomir, Ionuţ Negoiţă, Cătălin Botezatu, Mihai Leu, Robert Negoiţă, Ecaterina Andronescu, Camelia Potec, Alina Gorghiu, Rovana Plumb, Leonard Doroftei şi alţi oameni de afaceri, politicieni, artişti şi sportivi.

Dragos din Galati – fiindca asa a ajuns povestea la mine…pe facebook.
ulterior am aflat mai multe despre povestea lui la Simona Tache pe blog, unde va invit sa intrati pentru mai multe detalii.

Astfel de cazuri sincer nu-mi fac placere, dar imi amintesc ca suntem oamenii, fiindca oamenii inca se mobilizeaza si se ajuta unii pe ceilalti.

2 thoughts on “Poti fugi dar nu te poti ascunde

  1. Astea sunt momente in care imi vine sa le scuip vre-o doua trepanatilor alora cu: banii n-aduc fericirea, sa vedem viata in roz …etc. Oricat ar fi de oribil, fericirea celor de mai sus, atat cat o mai pot avea, tine fix de niste bani. 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published.