Viata

Pont pentru examene!

>Vreti sa fiti integralisti? Nu stiti cum?
Poate invatati ceva din bancul de mai jos:

Dumnezeu il trimite pe Sf. Petru sa vada ce fac studentii in sesiune.
Se intoarce Sf. Petru si zice:

– Pai aia de la medicina invatza de rup, aia de la drept la fel…
iar aia de la politehnica… aia petrec.

Nu trece mult timp si iar este trimis Sf Petru.
Se intoarce si tot asa, aia de la medicina invatau de rupeau, aia de
la drept la fel infipti in carti, la politehnica tot bairam.Se mai intampla faza de vreo cateva ori, in cele din urma Dumnezeu zice:

– Sfinte Petru ia vezi ce mai fac studentii in sesiune
Se intoarce Sf. Petru si da raportul:
– Pai Doamne aia de la medicina se rup cu invatatul, aia de la drept
la fel rup randurile….
– Si politehnica? intreba Dumnezeu
– Pai politehnica se roaga…
– Bun!! Pe astia ii trecem…

 Sursa: Daniel Urda

 Functioneaza este testat de generatii intregi de studenti! 
 Nu credeti? Puteti sa ii intrebati pe cei mai mari.

Daca n-ati luat vreun examen si vreti sa luati restantele incercati, asta in cazul in care n-aveti chef sa invatati sau sa copiati… It’s FREE.

16 thoughts on “Pont pentru examene!

 1. >fain bancul, mai stiu si altele 🙂
  cum sa copiezi de pe o unghiutza? :)))))
  eu o singura data mi-am facut copiutze si le-am tinut in buzunar, cand sa le scot m-a vazut o colega si a zis ce faci? si gata am fost
  in rest……m-am mai inspirat de la colegi dar asta cu acordul profului sau direct din cursuri, n-am pierdut niciodata vremea cu copiute

 2. >am stat in primul an sa invat la Istoria artei,am invatat toata noaptea,iar colegul de camera dormea,rezultatele la examen,eu 7,el 9.Semestrul 2,eu cu colegul invatam toata noaptea,un alt coleg se juca mafia in parc(nu stiu ce joc e ala,dar acolo era),noi am luat 7 el 9.Anul 2 nu am invatat nimic,am fost in club noaptea,la examen am luat 9.De atunci nu am mai invatat nimic si nu am avut nici o restanta.Ideea e ca trebuie sa ai mintea limpede inainte de examen,altfel iti vin toate prostiile in minte si nu mai stii nimic la examen.

 3. >@Lili,sa stii ca de multe ori dupa ce imi faceam copiutele,nu mai aveam nevoie de ele ca stiam tot ce era scris pe ele.

 4. >@Glappy
  Scriind inveti cel mai bine 🙂

  Pato, eu nu's cu rugaciunile, stii, dar cred ca aici ar merge ,,prost sa fii, noroc sa ai", fara intentia de a jigni pe cineva, cu mentiunea ca aici prost=ignorant(in ceea ce priveste materia).
  Din pacate, universul ne joaca feste mai mereu, un fel de ironie a vietii. Eu oricum nu voi renunta la invatat, caci imi place ce studiez si stiu ca e pentru mine, in primul rand 🙂

 5. >Mai este faza ca tu inveti si scrii ce stii si altu care nu stie nimic ia mai mare ca tine.

 6. >Ok, deci faza cu copiatul de pe unghii e chiar SF. Unde o sa ajunga lumea asta ? :))

 7. >La info, pentru ca nu stiam nimic, si niciun coleg nu vroia sa-mi spuna, am apelat direct la prof. Si in timp ce eu am la 10, ceilalti au luat 6 si 7… ;)Concluzie: fiecare se descurca cum poate. 🙂

 8. >fain bancul, chiar nu stiam de el. Eu sunt de parere ca nu trebuie sa te omori cu invatatul, dar nici cu copiatul. Cate putin din amandoua. Sa nu fii chiar paralele cu lumea.

 9. >@Glappy- eu nu aveam rabdarea necesara sa scriu pe copiute, mi se parea o munca de chinez batran :))))
  am avut si eu un examen la toxicologie- metale grele si alti compusi toxici, am citit 3 cursuri, seara dinainte de examen stateam cu fetele pe terasa, si am luat 9 (mi s-a parut norocul incepatorului)

 10. >E relativa treaba. Poti lua un examen fara sa inveti nimic, dar poti si pica un examen dupa ce ai tocit intruna. Depinde de profesor, daca poti copia, daca ai noroc sa-ti pice chiar ceea ce stiai fara sa inveti nimic, etc.

  Totusi e o gresala din start sa mergi fara sa fi invatat cat de cat inainte. Eu unul, cel putin ma simt prost fata de profesor sa ma duc in fata lui fara sa fi citit macar cursurile. Mi se pare lipsa de respect, pentru ca el se osteneste sa-ti vorbeasca la cursuri intruna si tu nici macar bunul simt sa nu-i sti cate ceva.

  Eu l-am picat ultimul pentru ca n-am invatat cum trebuie. Daca ma gandesc mai bine, dupa cateva teorii de mai sus, trebuia sa raman la cheful ala si sa nu ma fi intors in camera sa invat :))..Probabil ca-l luam, cine stie.

 11. >Merg şi pomelnicele, 10 lei bucata şi sigur iei examenul. Cel puţin popa aşa îţi garantează!

  Dacă eşti mai generos, dai mai mult şi poate ia examenul şi colegul de cameră. Apropo, dacă ai păcate e bine să te spovedeşti înainte de examen. Am auzit că la unele biserici preoţii fac spovedanie prin telefon!

 12. >tare poza :)) si eu copiez pe la lucrari cand pot cand nu, dumnezeu cu mine

 13. >@Cristescu Bogdan : Ce bine ar fi daca am da cate 10 RON si am lua un examen cu 10. Din pacate la unele nu tine.:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.