Viata

Poliția și măsura muncii

Ieri am trecut cu mașina pe la Drajna-Dragalina… Din păcate am prins o coadă la trecerea cu calea ferată. Inițial am crezut că așteptăm să treacă trenul. Apoi, după ce am așteptat câteva minute, am înțeles că ar fi lucrări.

Totuși, știu că de obicei când sunt astfel de lucrări se abordează soluția utilizării unui singur sens. Nici noi nu ne mișcam, nici din sens opus nu vedeam să vina vreo mașină în coloană.

Când am văzut mai multe mașini venind, dar rar, m-am dat jos din mașină să văd ce se întâmplă. Automobilele întorceau, din coloană și făceau stânga spre Dragalina, la 10 metri în spatele nostru.

Deja trecuse mai bine de jumătate oră, așa că am zis să urmez și eu acel drum…și mă întrebam ce face poliția de pe raza municipiului Slobozia. “Probabil se bate de muscă, când ar putea să devize ei traficul”, îmi zic.

Am dat și peste cotei, când am ajuns iarăși la drumul national, care ducea spre autostradă…stăteau ca termitele, 2 echipaje la umbra unui plop făcând practic nimic.

Felicitări domnilor polițiști, care ieri se băteau de muscă, la datorie, în Drajna-Dragalina!

Tagged

6 thoughts on “Poliția și măsura muncii

  1. Îți recomand cu caldura sa folosești Waze. Bun de tot in astfel de situații. Eu recunosc, sunt dependent de el.

    1. Cu Waze și la recomandarea ta de săptămâna trecută…am venit! Și ce să mai zi, că am făcut și toată centura București-ului…poate pe tine te place mai mult.

      Dar tu nu ai alte treburi acum?

Leave a Reply

Your email address will not be published.