Viata

Perspective pentru 2016

A venit 2016, a inceput un an nou de munca, de master, de viata…am imbatranit din nou.

Noul an a inceput destul de chinuit, domeniul in care lucrez a fost lovit de o mica criza, astfel in mediul asta profesional se resimt tensiuni si angoasa, pe mine n-as zice ca ma afecteaza foarte mult fiindca sunt optimist si inteleg ca este o etapa datorata noilor schimbari de legislatie din domeniul protejarii mediului, poate ati auzit de conferinta de la Paris fireste multi acuza si pretul scazut al titeiului care face neprofitabila exploatarea lui.

Totusi eu vad aceasta perioada ca o perioada in care cei inspirati investesc, se modernizeaza, au ragaz sa-si gandeasca strategiile nefiind presati de deadline-uri incredibile si de neconceput.

Personal imi doresc sa revin la statutul meu de om calculat, de om care stie ce vrea in viata, de om care are obiective si stie cum sa le optina cu mai multe variante de drum…spun asta fiindca simt ca un an jumatate aproape doi s-au scurs aproape din inertie si nu ma simt impacat cu acest lucru. Fireste am acumulat multe, dar imi doresc mai mult pe toate planurile pozitive imi place sa acumulez mai multe informatii, sa dobandesc mai multe aptitudini, sa-mi conturez o cariera din care satisfactiile sa nu lipseasca si castigurile de orice natura.

Nu mi-e frica sa vorbesc, sa scriu ce gandesc cu adevarat fireste am o anumita autocenzura fiindca stiu ca oamenii nu sunt pregatiti sa primeasca adevaruri prea “violente”.

Sper sa termin cu bine masterul in aceasta vara, ma gandesc la noi posibilitati de dezvoltare personala pentru viitor. Imi calculez unele lucruri, dar simt ca am nevoie si de putin ajutor, acea indrumare de la un om cu experienta.

Cum am zis si in trecut, chiar daca voi continua sa scriu rar nu voi renunta la acest proiect. Imi place blogul, in mare ma reprezinta si faptul ca nu prea sunt activ online inseamna ca sunt destul de preocupat de offline… exista un echilibru.

Este posibil sa ma axez un pic mai mult pe orasul Braila, poate chiar Galati fiindca am si eu ceva de spus pentru regiunea asta in online!

Tagged

2 thoughts on “Perspective pentru 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.