Viata

"Pe aici nu se trece!"

>
Ma intreb unde a disparut celebrul slogan rostit de vitejii nostri soldati in timpul Primului Razboi Mondial mai precis in anul 1917 la batalia de la Marasesti unde soldatii romani au rezistat eroic mai multor atacuri straine . Cotidianul “Times” scria la acea vreme că “Apărarea frontului la Mărășești a fost cea mai strălucită faptă de arme săvârșită vreodată de români …”. Tocmai ce am trecut ieri prin dreptul Mausoleului de la Marasesti care din fericire se afla intr-o reabilitare generala sper , am vazut schele pe acolo si se lucra !
Nu exista comparatie intre fotbal si razboi dar… aseara ne-am facut din nou de ras in cupele europene mai exact in Europa League singura echipa care s-a calificat mai departe fiind FC Steaua Bucuresti dar si aceasta dupa o umilinta cum n-a mai intalnit in competitiile europene in ultimii 10 ani . Cu mare noroc am reusit sa izbandim in urma unui noroc de natura divina la executarea loviturilor de la 11 metri . Unirea Urziceni a resimtit problemele financiare si nu numai si a fost eliminata din competitie in urma unui egal. Vasluiul si Timisoara au fost singururele echipe care au fost invinse ambele la scorul de 2-0 de catre Lille respectiv Manchester City.
astfel ca am mai ramas doar cu 2 echipe in cupele europene! CFR Cluj a aflat deja adversarle grupei sale aceastea fiind Bayen Munchen , AS Roma , FC Basel.
Astazi este tragerea la sorti a grupei in care va juca Steaua Bucuresti!

1 thought on “"Pe aici nu se trece!"

  1. >intradevar prestatie rusinoasa a echipelor noastre dar totusi sa nu uitam ca city a spulberat pe liverpool in ultima etapa, ca Lille a avut sezonul trecut printre cele mai bune atacuri din Europa iar Urziceniul este in prag de faliment. Dupa parerea mea singura care nu are o explicatie si ar trebuii sa stea cu capul plecat (nu cum fac ei acum)este Steaua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.