Viata

Panorama Pietrei Craiului

Dupa ce am coborat de la Refugiul Diana, prin Valea Ursilor am ajuns la cabana Plaiul Foii… de unde privelistea este splendida. De la Plaiul Foii putand fi vazut tot masivul Pietrei Craiului, asa ca am setat functia panoramica a aparatului si am tras cum am putut mai bine vreo 7 fotografii care sa cuprinda masivul muntos:

Fotografia poate fi downloadata la dimensiunea reala de aici!

Tagged , , ,

19 thoughts on “Panorama Pietrei Craiului

 1. Superbă fotografie, felicitări ! Ai văzut locuri frumoase, Vasile, și mă bucur pentru tine. Muntele ne face mai buni, e sigur !

 2. Frumoasa priveliste, am vazut ceva ciudat… nu se vede prea bine dar mi se pare mie ca ai surprins si ceva ciudat (OZN) 😀

  1. in stanga? banuiesc ca e o pasare… de ce sa starnim panica si teama in randul romanilor. Vreun vultur ceva, soim.

   Later edit: si totusi are o dimensiune prea mare… iar forma desi nu poate fi deslusita nu prea aduce cu o pasare.

 3. Frumos 🙂 Dar ce nu e frumos la noi. Pacat ca e locuita tara asta de unii oameni care nu stiu sa respecte nimic.

  1. Da erau multi melteni pe acolo… era drum de tara, noi mergeam pe jos si doar cativa incetineau sa nu ne ucida cu praful. Culmea e ca oamenii cu masini de ilfov au fost baieti buni… dar bucurestenii si restul, melteni!

 4. Superbe locuri ai vizitat…cu siguranta amintirile vor ramane peste ani si ani, chiar daca se mai estompeaza, iar atunci vei avea toate aceste poze care sa-ti aduca aminte.
  Habar n-am ce poate sa fie chestia aia, a pasare nu prea seamana deloc 😉

  1. E prea mare sa fie pasare… si forma e prea rotunda in toate directiile. A se vedea o pasare tocmai in dreapta masivului la altitudine.

   Cu siguranta sunt niste amintiri placute deja, fiindca mi-au placut locurile si oamenii intalniti. Voi ramane cu ceva frumos peste ani, deja acumulez din calatorii…fiindca pana acum nu prea am facut-o si acum incerc sa compensez sau sa recuperez.

  1. dar doar pentru asta era magar? Si eu am baut o bere rece a mers ca uns dupa coborare si am mancat micul dejun o ompleta cu branza de burduf, delicioasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.