Viata

Oferte în turism pe naiba!

Nu mai zic de Romania, unde prețurile cresc la fiecare creștere cu 10 bani a benzinei, la orice declarație politică, la orice potențial ridicat. România care cere în turism și oferă prea puțin în viziunea mea!

Mă uit așa de verificare prin Bulgaria, Grecia. În mare, locuri pe unde am fost.

Peste tot este o creștere cam de 5% față de anul trecut și cam în fiecare an a fost o astfel de creștere fiindcă am avut o serie de ani în care am cam fost în aceleași locuri.

Mă întreb unde sunt reducerile? Nu vreau sa va spun că am urmărit și anumite locații și procentul de creștere este cam de 30% anul, sună absolut hilar. Știu, nu este de înțeles, dar se întâmplă și nu doar că se întâmplă dar au și clienți. Că e vorba de voucherele bugetarilor sau nu, mi se pare de porc să dai 1450 de Ron pentru 3 nopți (cu maxim mic dejun inclus), când ar trebui sa stai 6 nopți cu demipensiune la un hotel de 3 stele dau la presiune cu nr similar de margarete.

Așa văd eu lucrurile!

Tagged , ,

12 thoughts on “Oferte în turism pe naiba!

  1. Nu cresc și salariile în ritmul asta. Deși citisem un studiu că România are cea mai mare rata de creștere europeană a salariilor

 1. Eu am fost foarte mulțumit anul trecut de vacanța în Grecia. Cazare: 2500 de lei, 7 nopți, un apartament cu doua camere.
  In ceea ce privește preturile, la restaurant, mi s-au părut in marja din ultimii 2 ani. Comandai ceva de 5 euro și aveai și 2 șezlonguri gratuite.
  In Romania nu am fost pe litoral anul trecut, dar am înțeles că cel puțin cazarea a crescut foarte mult.
  Problema cu Grecia este distanta și faptul că drumul e obositor.

    1. De aceea am ani de zile de când nu mai călătoresc în țară, și când o fac caut pensiuni la prețuri mici de mers la munte că nu ai nevoie mai mult de un pat și un dus dacă umbli toată ziua pe coclauri.

 2. Prețurile cresc enorm de mult, iar asta o resimt și eu în București. Legat de călătorii, de fiecare dată când am călătorit prin țară mi-am ales locațiile de petrecut noaptea prin Booking. Nu am avut parte de situații neplăcute până acum.

  1. Am călătorit și eu si cu booking și cu Airbnb, în mare a fost bine de fiecare data (cu un plus de siguranță pe booking).

Leave a Reply

Your email address will not be published.