Viata

Nunta regala dintre William si Kate live pe YouTube

Cautam o melodie pe YouTube si atentia mi-a fost atrasa de unele modificari ale graficii obisnuite a site-ului. Fiind curios din fire am dat click sa vad ce se intampla si am descoperit ca este transmisa nunta Casei Regale a Marii Britanii live .
Pentru a urmari The Royal Wedding click pe Royal Channel.

Astazi 29 aprilie 2011 are loc nunta printului William cu Chaterine Middleton, un eveniment istoric destul de rar intalnit.

16 thoughts on “Nunta regala dintre William si Kate live pe YouTube

 1. Niste unii cu foarte multi bani isi bat joc cu banii lor de milioane de unu si altu cu gura casca care spera sa aiba intr-o zi macar 0,1% din toate alea.
  Rezumatul nuntii. End of story.

  1. vroiam sa ascult pe youtube ceva nou, nu o piesa anume si asa ca am intrat pe pagina principala si vad un tort de nunta steagul “Micii Britanii” pe acolo si imi sare in ochi… live “Live coverage of the wedding of Prince William and Catherine Middleton on The Royal Channel. Tune in now.”

   Asta fu tot!

 2. Am vazut si eu la TV live. Pentru un print e ceva normal sa fie atata desfasurare ca are cu ce.

 3. Eu sunt surprins de un lucru: cum de lipseste Vali Vijelie? Ce, se poate nunta fara Vali Vijelie?!

  1. Da, i-am dat un pont:)) lui Bendeac. I-am spus sa-l duca pe Salam la eveniment… =)) sa vad ce zice poate vedem Sambata in scena, pe micile ecrane!

 4. a fost un eveniment de talie mondiala, am vazut doar cateva poze ca de altceva n-am avut timp, frumosi miri, simplitatea a predominat, mi-a placut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *