Internet, Viata

Net down

Am o veste proasta, asa de inceput de saptamana… nu este net la camin de aseara si se preconizeaza sa se repare in 1-2 saptamani, daca se misca “repede” poate 3.

O sa-mi mai fac timp sa ajung pe la cate o sursa de net, asa ca nu scapati de tot de mine.

Am mai trecut prin perioade de astea impreuna si ne-am descurcat, ne vom descurca si acum!

Tagged , , , , ,

37 thoughts on “Net down

  1. e ok, vad ca am si destul de mult de invatat si de lucrat pentru proiecte la facultate asa ca nu pica chiar rau, insa mai bine sa fie decat nu!

 1. Cât de lenţi sunt oamenii, cum să dureze 2 săptămâni!

  Nici o singură persoană dacă trimiţi nu cred că ar dura 2 săptămâni.

  1. deci am mai avut un eveniment de genu si atat a durat, n-am prea mari asteptari sa se rezolve in minim 10 zile, sincer.

  1. Domnu Pato se incapataneaza sa nu-si cumpere inca un smartphone :). Poate voi avea la un moment dat posibilitatea sa-i fac eu cadou unul :).

   1. suna bine chiar si ca intentie!

    @Havrince Daniel- telefonul meu e mai “feng shui” defapt mai “shui” decat “feng”

  1. am vazut ca au preturi de 130 de ron parca ca m-am mai confruntat cu problema asta o data… mi s-a parut destul de mult pentru a utiliza 1-2 saptamani. Dar vad ca se repeta cam des asa ca nu pare sa strice investitia.

  1. deja am gasit, Biblioteca Grigore Urechia are wireless in sala de lectura de acolo am scris si luni si acum.

  1. Ca bine zice Derscanu, ai timp berechet sa te plimbi, sa te bucuri de vremea calda, de primavara. 😀
   In doua zile maxim se rezolva! 😉 😛

  1. stim, stim dar vezi tu cand ai net la discretie nu iti prea vine in gand ca se poate intampla “pana de 1-2 saptamani” 🙁

  1. 10 lei pe luna… de ce as plati pt si cand nu folosesc adica 330 de zile din an sa zicem :-p… nu vad afacerea! Nu e de zgarcenie dar chiar nu umblu eu cu laptopul sa scriu din parc!

 2. lasă-l în colo de net mobil, fii student până la capăt! folosește resurse gratuite: ia laptopul cu tine la școală și ai WiFi gratuit… tre’ să știi doar unde să îți petreci pauzele.

  Am trecut și eu prin sezonul de lipsuri, și a fost mai bine la școală… Mai grav era dacă nu aveai laptop.. atunci puteai să te plângi.. dar așa chiar nu înțeleg

 3. și pentru situații chiar urgente există netul pe mobil pe care probabil îl ai fără să știi.. nici eu nu știam până nu am intrat din greșeală de pe laptop, folosind telefonul ca modem. Da amu depinde de telefon… Nu am smartphone încă, dar ăsta micu de-l am știe să stea drept modem 😀

  Iar netul vine o dată cu extraopțiunea și se acumulează lună de lună. Aș putea zice că e gratis la cât s-a adunat în contul meu…

 4. Baaaa saracie, ia-ti ma un stick :)) ajuta-ma la proiecte si iti dau unu asa gest 😀

  1. 🙂 ceapa ta de coleg puturos… pai am vazut ca nu aveai nici tu net. de unde sa-mi dai tu mie daca te duceai cu imprumutul si tu!

 5. 🙂 nu dispera. I-ati un Vodafone pe abonament, tine-l o luna si du-l inapoi. Si te-ai rezolvat cu vreo 60 de ron. 😉 asa fac si eu. Pana cand am omis sa-l mai duc inapoi si am ramas cu abonament pe 2 ani.

  1. :), uite la asta nu m-am gandit, se pare ca esti mai inspirat ca mine! Poate data viitoare asa o sa fac, dar asta e perioada in care poti sa-l returnezi si sa renunti la contract?

Leave a Reply

Your email address will not be published.