Viata

Nastase in Timisoara

>

Probabil ati vazut acest clip fiindca s-a difuzat la toate stirile , dar interesant este ca toti il acuzau pe Ilie eu sincer nu i-as reprosa decat vocabularul poate trebuia sa fie mai finut cu tipa ca totusi era femeie , nu e cert ca era doamna dar fie!
Imi permit eu sa ii raspund asa zisei jurnaliste ce cauta domnul Ilie Nastase in Timisoara , femeie isi cauta domnisoara ca toata lumea stie ca e din Timisoara , mai putin tu care pui intrebari retorice!

Si acum o dedicatie pentru domnisoara lui Nasti:


10 thoughts on “Nastase in Timisoara

 1. >interesant nume pato basil sa sti ca iti aduce destui vizitatori de pe google 😛 sau alte motoare de cautare.

  cat despre clip : pe o parte intaleg reactia lui, e naspa pe unde mergi sa-ti sara toti cameramanii in spate si sa stea scai dupa tine, dar totusi a dezamagit, chiar nu ma asteptam din partea lui sa aiba acel limbaj.

  daca eram in locul acelei doamne eu as fi stat sa iau bataie :))… vai ce bani scoateam dupaia :D:))

 2. >da ar fi fost ca si cum ar fi castigat la loto :)) ca tot se castigase ieri vreo 6 mil de euro!

 3. >Eu nu prea înțeleg reacția lui, e un om "public" de foarte mult timp și a fost mereu înconjurat de ziariști, nu se poate spune că a fost o surpriză când s-a trezit cu camera în față. Întrebarea "reporterului" e tâmpită pentru reporterii în general sunt niște tâmpiți, dar și cu asta era obișnuit individul.
  Faza cu spartul feței arată că de fapt, tot dintr-o mahala se trage și gunoiul ăsta…

 4. >@cipri : si el e roman ca si noi ! poate ca si el incearca ca si noi sa ne schimbam , sa ne educam dar orignea nu o putem schimba!
  cred ca as fi reactionat aproximativ la fel… mai ales ca este dupa un divort din cate stiu , este tensionat. Banuiesc ca vrea si el liniste ca l-au ajuns si pe el anii!

  PS- dar de piesa n-ati zis niciunul nimic!nu va place? e in context si mie chiar mi se pare draguta.

 5. >aia de la obiectul de pe trilu! eli,puya,george hora ….domnisoara din Timisoara

 6. >prefer Eli singur 🙂 e faina piesa cat de cat, bitul e foarte bun, acordurile, sunetele si asa mai departe dar asta nu ii Eli :P…

  bine il intaleg, bani la mijloc :)) deci de ce nu?..

 7. >Mah e normal sa faci asa, si eu as fi injurat daca ma haruia. Bine, nu-s deacord cu Moni Columbeanu – ca trece peste fotografi cu masina, dar pana mea, are si omul voie sa iasa in oras.

  Bine-i face, s-o injure maxim, nu are acordul lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.