Viata

Multa oboseala la sfarsit…

la sfarsit de an unveristar, se aduna!
Asa mi s-a intamplat mereu cred, la sfarsit de an scolar, ori universitar mai nou ma resimt. Simt cum sunt istovit de toata energia, posibil sa fie de vina si caldura care iti afecteaza si pofta de mancare si modul de functionare a organismului.

De cateva zile simt ca nu ma pot odihni, am stari de somnolenta acuta…iar acum ca la fiecare sfarsit de saptamana ma simt frant. Oboseala se resimte in fiecare celula, dar trebuie sa mai gasesc forte inca o luna.

Tagged

20 thoughts on “Multa oboseala la sfarsit…

  1. Sunt convins ca vei gasi forta necesara pentru ultima suta de metri 😉 Esti capricorn si noi astia nu renuntam asa cu una cu doua 😀 😛
    BAfta!

  2. Vei găsi forțele necesare doar dacă îți dorești cu adevărat asta. Gândește-te numai că nu ești singurul în această situație și imediat îți va reveni puterea :)!

  3. Eu ma plimbam in fiecare seara macar 15 minute detasandu-ma, a functionat pentru ca reuseam sa dorm mai bine. In plus beam multe lichide, foarte multe. Nu-i musai sa mearga si la tine, dar cine stie.

  4. Salutare!

    Dupa cinci ani de facultate, cu aceleasi stari resimtite, va inteleg perfect. Personal consider ca este din ce in ce mai greu pentru reultate bune, timpul parca alearga pe langa noi iar grijile si gandurile sunt in aceeasi stare lerta. Mult succes si bafta!

  5. Inca putin Pato. Treci tu si peste asta, si dupa, trebuie sa-ti “gasesti” ceva timp sa te odihnesti… ca sa-ti revi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.