Viata

Moş Nicolae vine şi pe facebook

O dată cu această creştere aproape incredibilă a activităţii reţelelor sociale în rândul românilor în general, fiindcă simt că deja a depaşit bariera vârstei utilizatorului de internet…totul a devenit public. Totul este “share-uit”, astfel că începând de ieri şi continuând până probabil după data de 25 decembrie contul meu de facebook va fi plin de dulciuri şi cadouri.

Nu zic că e ceva greşit să “împarţi” cu “prietenii” bucuria ta, probabil că e cel mai frumos sentiment…atât timp cât nu o dai în mândrie şi nu începi să fii acuzat ca…aţi înţeles voi. Oricum ar fi cineva se va găsi să comenteze negativ, să te acuze pentru opulenţă, pentru faptul că te lauzi într-un fel pentru ceea ce ai, etc.
Nu o să poţi sa mulţumeşti niciodată pe toată lumea, asta e de la sine înţeles, iar cine nu înţelege este slab la mansardă!

Intrigi apar din orice, dar acum că e Sfântul Nicolae şi toata lumea a fost vizitată, fiindcă Moş Nicolae este cel mai “cool” Moş pe care-l ştiu, doar fiindcă este atât de implicat în poveste astfel încât se oboseşte să treacă pe la toată lumea, inclusiv la cei obraznici lăsându-le câte o atenţie sub formă de “nuia”.

Anul acesta am ales să nu fac publică nici o fotografie cu darurile de Moş Nicolae, pentru a nu da naştere unor invidii nefondate…vă pot spune că am primit o cămaşă frumoasă şi multe altele. M-a vizitat şi n-am primit nuieluşa, asta contează şi înseamnă că am fost cuminte!

La mulţi ani celor care-şi sărbătoresc astăzi numele!

Ce parere aveţi despre publicarea fotografiilor cadourilor, primite de Moş Nicolae, pe facebook sau în alte reţele sociale?

Tagged

6 thoughts on “Moş Nicolae vine şi pe facebook

 1. Nu îmi place să public pozele cadourilor primite nicăieri. Pe de o parte mi se pare că dezvălui o parte din intimitatea mea. Pe de altă parte mă gândesc că unii mă vor invidia, fiindcă nu au primit ceea ce am primit eu, iar alții mă vor disprețui, fiindcă ei au primit mai mult. Tuturor le-aș spune, însă, că importantă e cantitatea de dragoste înmagazinată în cadouri, nu cantitatea de bani cheltuită pe ele.

  1. corect, de aia am ales si eu sa nu fac public decat faptul ca a trecut si pe la mine si nu cu “parul”…inca mai primesc cadouri se pare, chiar azi am aflat ca o sa mai vina curand unul.

 2. problema uitlizatorilor impatimiti de FB este aceea ca vor cu tot dinadinsul sa arate ca au o viata…
  si eu am prieteni care isi incep ziua spunand tuturor buna dimineata, continuind cu micul dejun si tot asa…
  pe mine ma amuza genul 🙂

 3. Depinde de cadouri, Pato. Eu am primit o saltea superotopedica, ce era sa fac? :))
  Oricum eu nu prea am multi prieteni pe fb, asa ca nu interesa pe nimeni ce am primit de la Mosu’. 😛
  Nu ma simt in largul meu sa-mi afisez obiectele personale pe fb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.