Viata

Mos Nicolae, greseala anului trecut!

Nu stiu daca anul trecut, am postat o imagine cu ce primisem de la Mosu’, nu prea mai conteaza ideea e ca intr-unul din anii trecuti am facut-o si acea fotografie a atras multa invidie.
Vreo cateva saptamani am auzit vorbe despre cadourile mele, sincer va zic nu a fost placut…nu am de gand sa mai zic nici ce am primit cand ma intreaba lumea fiindca din experienta am inteles ca nu e bine. Nu a fost ca si o lauda, dar a asa a fost perceput…nu stiu cat ar conta pentru altii ca eu am primit n dulciuri si x caduri, incat sa produca vorbe de “duh”, de duh rau!

De aceea nu o voi mai face niciodata, chiar si apropiatii sunt predispusi sa te invidieze asa ca mai bine nu mai impartasesc nimic.
Din cauza asta nu imi place Coca Cola…prefer Pepsi fiindca nu trebuie sa-l impart cu nimeni! (glumesc) dar prefer Pepsi, o data la 2-3 luni cand beau si eu astfel de racoritoare.

9 thoughts on “Mos Nicolae, greseala anului trecut!

  1. Uneori e cea mai bună decizie – cum ai spus și în ultimul articol, e mai bine să rămâi într-un fel de anonimat 🙂 Ce-i al tău, e doar al tău :))

    1. Ei dar cateodata simti nevoia sa impartasesti bucuria :D, doar ca nu e corect inteleasa mereu. Poate nu te lauzi neaparat, dar asa se interpreteaza.

  2. Pai si atunci cum ramane cu spontaneitatea? Cum mai suntem noi insine daca ne reprimam sentimentele, dorintele, necesitatile? Chiar si acestea de a impartasi bucuriile cu ceilalti… De a spune ce avem pe suflet…
    Hm, si ce sa facem acum sa ne prefacem ca nu ne-am cumparat nimic, ca nu am primit nimic, ca suntem tristi si deprimati de teama ca ceilalti ne vor invidia pentru fericirea noastra?

Leave a Reply

Your email address will not be published.