Viata

Moca e bun!

Zilele trecute mi-a spus un prieten ca este o oferta in magazinul de steam… aveai voie sa joci Counter Strike Global Offensive 2 zile gratuit, asa ca ne-am decis sa-l incercam sa vedem ce aduce nou fata de anticul dar si celebrul CS 1.6.

Zis si facut mi-am facut cont pe steam, am downloadat jocul l-am instalat si vreo 2 zile l-am jucat intens… adica am pierdut destul de mult timp cu jocul. Nu-s genul care sa piarda timpul aiurea, nu-mi place sa pierd timp imi place sa castig timp asta e o optiune fiindca stim cu totii ca timpul trece si este ireversibil.

Jocul nu este foarte scump e undeva la 11 euro si in perioada asta este o oferta cu 33% discount. Acolo erau multi romani care tot asa ca si noi auzind ca e “moaca” au incercat jocul( bine eram multi romani fiindca eram redirectionati pe servere apropiate…asta e alta poveste).

De ce n-as da eu banii pe joc? Jocul e foarte frumos, interesant, grafica este net superioara editiei din mezozoic ( counter strike versiunea 1.6)… nu vreau sa-mi pierd timpul. E frumos sa joci putin asa sa te destinzi, de amuzament cu prietenii insa ce e prea mult strica, ca pana la urma 50 de ron nu e un capat de tara.

10 thoughts on “Moca e bun!

  1. Daca-i moca se merita sa-l incerci, dar acest CS mi se pare o mare pierdere de timp…

    1. ei poate fi un moment de relax sa joci jumatate de ora… insa cand depasesti 2-3 ore mi se pare aiurea.

  2. Am jucat si eu 2 ore pentru ca eram curios sa vad diferenta. L-am sters imediat pentru ca n-as vrea sa pierd ore intregi jucand cs..sunt si alte lucruri mai misto de facut.

    1. Dar e frumos jocul, ti-a placut? Mie mi-a placut cum e realizat, ideea cu timpul nu m-ar lasa sa fac investitia…

    1. 🙂 eu nu-s cu jocurile… in viata mea am jucat doar Cs, fifa, putin nfs, san andreas( dar nu prea m-am omorat cu misiunile)

  3. Jucatorii impatimiti vor cumpara si juca cs go..insa, cei care “nu dau banii pe jocuri” nu vor face asta 🙂

  4. nu am verificat versiunea finala … versiunea beta am jucat-o eu si nu prea mi-a placut..

Leave a Reply

Your email address will not be published.