Viata

Mitul antreprenorial

Am terminat de citit această carte, la recomandarea lui Alin.

Este o carte interesantă pentru cineva care cochetează cu ideea de a fonda un Start Up, sau care deja se află în proces și vrea mai mult.

Îți dă niște direcții care poate ți-au scăpat când ai început. Îți prezintă situații similare cu a ta a altor “amărâți” care sperau că totul va fi roz.

Te ajută cum să îți gândești structura companiei.

Te ajută să realizezi că nu trebuie să te afli în zona de “self-employed” prea mult timp. Cel puțin nu ăsta ar trebui să fie scopul final. Este bine să o faci, fiindcă vei înțelege procesele vei fi capabil să știi ce vrei de la acea poziție, etc.

Cartea este o lectură ușoară, ca o poveste. Oarecum mi-a deschis apetitul și mă gândesc acum la cea a lui Marius Ghenea, dar până atunci am două bucăți de leadership.

Tagged

4 thoughts on “Mitul antreprenorial

  1. Chiar mă bucur că ai găsit ceva util în ea. Eu am mai urmărit și filmul cu McDonald’s pentru că era în temă.

  2. Important e să fii fericit cu ce faci. Seth Godin spunea într-un articol că cel mai bun ești la ce faci chiar acum, în acest moment. La profesie, mă refer.

  3. Depinde mult ce vrei sa faci. Si eu am ani de cand zic ca mai iau oameni pe langa mine pentru ca sunt perioade in care nu fac fata, dar parca nu vreau sa ajung sa aloc perioade de decizie pentru a sta sa-i formez, sa-i “conduc”. Asa ca treaba cu self-ul e mai oki pentru mine. Momentan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.