Viata

Mi-e sila de unii oameni

Sunt unii domnilor si doamnelor, care al naibii te cauta doar cand au un interes.
Spre exemplu a fost ziua mea acum 10 zile, dupa 5 zile desi nu mi-a urat un banal “La multi ani!”…ma cauta sa-i dau nu stiu ce proiecte, desi n-am nici o obligatie fata de aceasta fatuca. Era greu sa arunce o urare? Poate o ajutam, dar asa imi pleaca din stomac niste sentimente de repulsie. Culmea este ca de cativa ani eu nu cred ca ratez pe nimeni nici de sfinti nici de ziua lor sa le zic ceva de bine, cu atat mai putin fatucii.
Tipa ma cauta doar cand are ceva nelamuriri la facultate, proiecte…pare genul de tipa profitoare, doar fiindca ii “aratoasa” crede probabil ca-i merge si la mine. Aproape ma feresc de ea, dar sper sa-si revina in fire.

Altul tot zilele astea aceeasi poveste, desi nu am vreo obligatie am facut un anunt cu ce trebuie facut pentru proiecte ca n-o facuse nimeni…asta nu inseamna ca sunt deschis sa-mi manance unii timpul pentru a le da mai multe explicatii sau de a le face teoria chibritului. Timpul meu este limitat, cum este si al lor din moment ce nu prea dau baietii pe la facultate. Dar un mesaj de “la multi ani” nu stie sa dea, dupa ce vine cu pretentii nefondate mai e nesimtit sa vina si cu jigniri.
Cum sa-i mai raspunzi unui asemenea specimen?

Dupa ce invata sa se poarte intr-o societate, sa fie OAMENI, desi am sentimentul ca nu se va intampla vreodata, sa mi se adreseze.

13 thoughts on “Mi-e sila de unii oameni

  1. Nu-s toti asa, sunt si oameni buni, cred ca majoritar.
   Cel putin pana la proba contrarie, sau macar oameni echitabili.

 1. Sa stii ca nu prea conteaza urarile, sunt doar niste cuvinte. Personal ma feresc de urari si nu le caut, iar daca pot sa ajut, o fac neconditioat, fara satin cont de astfel de detalii.
  Ce rost are sa avem asteptari de la altii, daca nu avem de la noi?

 2. Vasile, dar ești sigur că știau că este ziua ta de naștere ? Uite, eu nu am știut și îmi pare rău. Îți doresc ca al 25-lea an al vieții tale să fie cel mai bun și cel mai frumos dintre cei pe care i-ai trăit ! Cred că te-am felicitat pe FB de Sf.Vasile, dar nu am știut că e și ziua ta de naștere. Se mai întâmplă, nu fi așa de supărat. În fond, dacă te felicită doar din interes nu e cam același lucru ?… 🙂

  1. Sunt nascut in aceeasi zi cu cea de nume, n-am pretentia sa stie lumea cand sunt nascut… dar nici de Sf. Vasile? Oricum nu prea conteaza, dar ca idee eram putin revoltat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.