Viata

Marilyn Monroe a aparut in primul numar al revistei Playboy

>Marilyn Monroe este fara indoiala o diva a secolului XX putand fi considerata cea mai emblematica femeie a primei jumatati a secolului.Se poate lauda ca fiind un persoanaj complex fiind un star cinematografic, diva pop dar nu in cele din urma un sex-simbol.
Merilyn Monroea fost prima femeie care a aparut in revista Playboy infiintata de Hugh Hefner, pozele nud fiind facute de un celebru fotograf al vremii Tom Kelley.

*Unui ziarist care a întrebat-o ce îmbrăcăminte a purtat în timpul ședinței i-a răspuns: “Radio-ul.” La întrebarea despre ce poartă în pat, răspunsul a fost de asemenea simplu: “Chanel No. 5.” Mai târziu avea să devină celebră pentru aceste replici incitatoare lipsite de predicat.
Monroe a fost gasita moarta in casa sa din Los Angeles în dimineața zilei de 5 august 1962. Moartea sa, oficial înregistrată ca o probabilă sinucidere prin consum excesiv de medicamente, a fost marcată de lipsa de profesionalism a anchetei poliției.
Sursa:Wikipedia.com

Sincer sa fiu blondele nu prea ma pasioneaza insa ea are acel ceva care ar putea face orice barbat
sa ii cada la picioare. Ca bruneta, imaginea Normei Jeane Dougherty nu a fost considerata suficient de comerciala; iar locul sau a fost luat de blonda Marilyn Monroe. Istoria ei este mult mai lunga si cu mult mai multe picanterii iar despre ea se spun multe asa ca nu putem sti care sunt adevaruri si care in infloriri ce trebuie sa retinem este ca a fost o femeie care a marcat istoria entertainment-ului mondial.

Coperta primului numar al revistei Playboy.

4 thoughts on “Marilyn Monroe a aparut in primul numar al revistei Playboy

  1. >@alexandru : am fost tentat sa le pun dar multi vor crede ca e pornografie sau mai stiu eu ce…Ei nu inteleg ca este arta!

  2. >Imi place de ea, o admir.
    A fost o femeie mult prea deschisa, spontana si carismatica pentru acele vremuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.