Viata

Maine am verificare!

De asta n-am scris nimic astazi, am invatat!

Ce pot sa zic, puteti sa-mi urati mult noroc fiindca mereu e nevoie!

Afara e frumos, sa inveti e greu cand ai alte gaduri, insa sper ca sunt pregatit.

Succces tuturor carora mai sunt in presisiune, sesiune! Pentru cei cu Bacalureatul mai este timp sa o fac… ei sa mai invete.

*Articol telegrafic

Tagged , , , , ,

24 thoughts on “Maine am verificare!

 1. la treaba cu tine,ai timp si de blog.Si eu trebuie sa o las mai usor cu blogul ca sa nu raman corijent pe la scoala 😐

  Multa bafta!

 2. Eu am BAC si nici macar nu-s constienta de asta. Nu stiu cand o sa ma apuc de invatat serios… in conditiile in care n-as concepe sa iau mai putin de 9 la romana si geografie. :)) La istorie e buba.

  1. pai tu sa zici ms… ca nu dai mate si fizica ca mine:))/ pai daca ai asteptari asa mari ar trebui sa te apuci sa inveti. Eu am avut o medie in jurul a 8.50 la bac si am fost multumit fiindca la fizica a fost teroare iar la romana n-am facut contestatie fiindca eram sigur ca intru la facultatea care-mi doresc printre primii!:))

   Spor la invatat, lasa ploaia… stiu ca e vara dar gaseste ceva mai bun decat sa “numeri stropii”, mai citeste acolo ceva din materia necesara pentru marea treapta din viata ta! eu am trecut cu bine de treapta mea acum vin unele la fel de mari in fiecare semestru:))

   1. Voi chiar ati luat in serios examenul asta. Nu stiu de ce, dar mi se pare o prostie BAC`u, mult zgomot pentru nimic. Oricum, la stilul cu care am fost invatati noi in liceu, examenul asta e un nimic. Mai putin istoria. 😀 Oricum, el trebuie sa fie accesibil tuturor, deci, nu are un nivel wow. Am trecut si prin examene mai grele si-s sigura ca alea de la facultate is de 10 ori mai dificile decat proastia asta.

    1. hei nu-i chiar asa… am fost si eu la un liceu cu pretentii, nu vreau sa ma laud!
     In promotia mea a fost singurul liceu din tot judetul care a avut promovabilitate 100%, dar depinde acum nu-i bine chiar sa pleci de la premisa eu sunt cel mai bun. Nu te supraestima si nu subestima bacalaureatul ca nu se stie niciodata! Sper sa iti fie bine si sa faci ce ti-ai propus dar abordarea ta e cam gresita si putin aroganta, dupa parerea mea. Nu uita ca si daca te crezi cea mai buna nu ai avut tu sansa poate sa cunoasti pe altii mult mai buni ca tine.

     1. Da` nu-s cea mai buna, nu consider asta, nici macar n-am urmarit asta. Btw, nu ne cunoastem, de multe ori mi-am subestimat capacitatile si toti anii astia de stat cu burta pe carte m-au facut sa ajung la concluzia de mai sus. N-am s-o schimb. Si de ce numesti asta aroganta? Toata pregatirea pe care ne-au oferit-o profii ne-au facut pe noi sa privim altfel lucrurile, nu mi se pare un lucru nou, ci doar unul benefic noua.
      Si repet, BAC`ul este un examen de nivel mediu, este facut in asa fel incat sa-l poata trece oricine. Sa vedem cu ce concluzii vin dupa. Le postez tot aici. :))

     2. Si am avut sansa/cunosc multi elevi de varsta mea mult mai constiinciosi ca mine. Deci, n-am “probleme” de genul asta. 😛

     3. 😀 n-a fost un atac sau stiu eu ce dar mi s-a parut ca esti cu capul in nori si te-am ciupit nitel:)).
      Probabil asa este, e accesibil dar la pretentiile tale te astept sa vad cati de 10 o sa iei, ca de o pregatire pe masura … trebuie rasplatita cumva!

     4. Ehh, desi e bine sa aspiri la 10 curat, n-as indrazni sa fac asta pentru ca, asa cum ai observat si tu, sunt destul de imprastiata si n-as putea sa nu gresesc eu ceva. :))

      Hai, mi-am facut de cap destul. Multa bafta cu facultatea! >:D<

 3. bucra-te, poti invata si e si frumos afara 🙂
  iti imaginezi cum ar fi sa fie urat si sa n-ai nimic de facut? 🙂 🙂

  1. daca era urat afara chiar ca aveam chef de invatat fiindca n-aveam alte oportunitati… dar ce zic eu, invat si asa!

  1. ms asta a trecut mai urmeaza 2 saptamana viitoare si apoi sesiunea. Numai sa aflu ce am facut:).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *