Viata

M-am intors!

Dupa cum stiti sunt in linie dreapta…sprintul final, ala care te lasa fara aer in plamani. Mai am putin, se vede linia de “Finish”.

Practic mai am doua examene din sesiunea asta de dat, mai astept vreo 2 note si finalul…examenul si prezentarea proiectului de licenta, proiect la care mai trebuie sa lucrez.
Ultimele doua saptamani au fost un chin, n-am avut timp de mine, de blog, de online. Perioada ce a trecut m-a afectat destul de mult in online, fiindca n-am mai tinut legatura cu “actualitatea”.

S-au intamplat multe intre timp:
-am fost la bulgari si am beneficiat de all inclusive, Nisipurile de Aur.
-mi-a venit Nexusul din SUA si merge perfect.
-in Vama Veche v-am povestit ca am fost.
-cum banuiti am invatat si am lucrat nonstop la proiecte…nopti intregi si zile ce mi-au impregnat niste frumoase cearcane, de care vreau sa scap cat mai curand.
-am descoperit niste seturi care mi-au placut mult si m-au ajutat sa lucrez mai cu spor: Trap Music.

Vreau sa-mi vand telefonul vechi: Blackberry Curve 9320, cred ca voi incerca pe tocmai si olx.

Vineri am cursul festiv, cu “robe din alea si toci” sau cum le-o zice, e ciudat ca se face inainte de a fi sigur ca ai terminat dar daca asa se face pe aici ne adaptam, desi personal nu sunt impacat cu ideea.

Ne auzim curand!

6 thoughts on “M-am intors!

  1. Wow, Pato, pai vad ca tu ai timp de toate, inveti, faci shopping, te plimbi prin straintate. Esti neobosit, de unde atata energie? Eu cand am examen ma concentrez doar pe examen. Nu plec nicaieri, nu intru pe net, doar invat si dorm. :))
    Mult succes in continuare, mai e atat de putin. 🙂

    1. din contra m-am incarcat din toate experientele cate un pic, da e drept ca pe moment simtit o oboseala dar este trecatoare :D. Bafta multa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.