Viata

M-am programat la donat sânge

Nu am donat niciodată sânge, ciudat este că am și beneficiat la rândul meu de sângele donat de alte persoane cărora țin să le mulțumesc chiar dacă nu îi sau mă cunosc!

I-am văzut atât pe Ursan cât și pe Pană recent că au donat sânge și chiar dacă nu sunt eu cel mai mare inițiator de campanii, îmi place să mă implic. Comunitatea locală cred eu, mereu trebuie să funcționeze ca albinele unui stup… dacă nu se implică nimeni comunitatea nu se dezvoltă.

Mișcat de nevoia colegei mele de muncă, care are nevoie nevoie urgentă de cantități mai mari de sânge din grupa A2 mi-am instalat aplicația Donorium și m-am programat!

Dacă doriți să donați pentru colega mea sânge, oriunde ați fi în țară, vă rog să lăsați un mesaj care să arate o formă de interes și vă voi transmite datale necesare în particular.

8 thoughts on “M-am programat la donat sânge

      1. Mi s-a făcut rău când am donat. S-a speriat asistenta, m-a scos de la sânge, mi-a dat ceva vitamine(efervescent) și mi-a zis să nu mai calc p-acolo că nu sunt om de donat 😀

  1. Salut! Felicitări pentru gest. Ai să vezi că ai să te simți foarte bine după ce vezi efectiv punga aia cu sângele tău care va contribui cel mai probabil la salvarea unor vieți.

    Eu sunt din nou eligibil pentru donat sânge săptămâna aceasta. Probabil pe joi sau vineri îmi fac o planificare. Dacă nu săptămâna viitoare sigur merg.

        1. Am fost ieri, a fost super. Prin aplicație ești ca un VIP. N-am reușit să confirm la sfârșit codul QR, nu-l citea aplicația așa că am plecat acasă. Nu este ca și cum mă afecta cu ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.