Viata

Lupta cu drogurile

>Ce crede Teo despre “iarba”!
Am observat campania impotriva etnobotanicelor, demarata de cei de la Radio Zu si ajutati de rapperul Puya, cu acea piesa care-i condamna pe politicieni. Da, ei probabil incearca sa constientizeze lumea ca drogurile nu-s bune, ca dauneaza dar cred ca nu au pus bine problema.
Parerea mea este ca mai multa reclama le fac!
Nu zic ca piesa lui Puya nu suna bine doar ca mi se pare ca ii face sa se creada si mai importanti pe pustii care se drogheaza sau care vor sa incerce. O sa para ca e mai  cool de canta si Puya despre asta.
Parerea mea esta ca altfel ar fi trebuit sa se actioneze si anume sa se explice ce se poate intampla, sa se dea un exemplu ca in urmatoarea piesa:

13 thoughts on “Lupta cu drogurile

 1. >trist 🙁
  melodia aleasa de tine e foarte sugestiva, e o poveste nu o melodie
  piesa lui Puya nu o stiu

 2. >Cat am mai ascultat melodia in vara , am pana si albumul lui Nimeni Altu' , cumparat .

 3. >Drogurile sunt promovate in mai multe feluri. Pana la urma si o reclama negativa tot reclama e. Iar daca un raper vorbeste de droguri nu prea are credibilitate cand spune ca nu sunt bune.

 4. >Nu stiu daca Puya e cel mai in masura sa cante si sa faca campanii anti droguri :)).Nu cred ca nu a consumat si el un gram de iarba. A scris Bendeac pe blogul lui despre etnobotanice,nu las link,ca poate nu accepti,dar a pus bine problema 🙂

 5. >Sincer, eu nu mai pot cu "Amsterdam atitude". In clipa in care vom avea parcuri ca in Amsterdam, sosele ca-n Amsterdam, cultura ca-n Amsterdam…si in pusca mea, oameni destepti ca acolo poate mai zic si eu. Dar in tara in care oamenii sar peste mese, mananca inconsistent, mucosii de 12 ani se cred gangsteri da' habar n-au sa-si scrie numele nici gand sa tolerez tampeniile astea, weed. Eu am scris de mult espre asta, nu vreau sa ma repet, dar daca le zice "magazine de vise" nu spune nimeni ca vor fi vise frumoase sau urate.

 6. >Cred ca artistii (hip hop in cazul de fata) care au consumat deja droguri sunt cel mai in masura sa spuna ,,Nu sunt bune". Experienta proprie le-a fost cel mai bun profesor.
  Sincer, nu drogurile sunt problema aici. Ele au existat de cand lumea si vor exista in continuare, ca ne place sau nu. Problema tine de educatie, de imaturitate, de slabiciune psihica a oamenilor.
  In Portugalia, daca bine retin, au fost drogurile legalizate prin anul 2005 (?). De atunci consumul de droguri a scazut, numarul persoanelor dependente ce solicitau ajutor, consiliere a crescut!
  Etnobotanicele sunt mult mai greu de controlat, dat fiind faptul ca zilnic apar alte si alte combinatii si ,,noutati", intr-un numar destul de mare. E greu sa li se tina evidenta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.